Σασμός spoiler: Η Αργυρώ βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του Πετρή!

Σασμός spoiler: Συναρπαστική θα είναι η συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha. Το μέλον της Αργυρώς είναι με τον Σταύρο ωστόσο μέχρι να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν να περάσουν πολλά ακόμη.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του Πετρή!

Ο Μαθιός βρίσκεται στο στόχαστρο των Βρουλάκηδων οι οποίοι κάνουν δολοφονική επίθεση προς αυτόν. Μόνο και ανυπεράσπιστος, η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Τα πράγματα όμως παίρνουν μία αναπάντεχη τροπή.

Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο καλείται να πάρει μια μεγάλη απόφαση για τη ζωή της αλλά και το παιδί που κυοφορεί.

Η Στέλλα ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα της για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος, χωρίς να υπολογίζει τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης πέφτει όλο και πιο βαθιά στη μελαγχολία του χωρίς να υπάρχει κάποιος ο οποίος μπορεί να τον βοηθήσει.

Η Αργυρώ βασανίζεται από τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τον θάνατο του αδερφού της. Από το μυαλό της περνάει μια τρελή σκέψη την ώρα που ο Μαθιός σχεδιάζει να πάρει εκδίκηση από τους Βρουλάκηδες για την επίθεση που του έκαναν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΑργυρόΣασμός εξελίξεις