ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Αργυρώ σε δίλημμα – Ο Παύλος της ρίχνει ευθύνες

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μία απόφαση πρέπει να παρθεί κι η Αργυρώ βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα, στο επόμενο επεισόδιο. Όλοι γυρίζουν εναντίον της και της επιτίθενται, αφού σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει τα κτήματα που κληρονόμησε από τον Άγγελο στους Σταματάκηδες.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η Αργυρώ σε δίλημμα – Ο Παύλος της ρίχνει ευθύνες

Τα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» κι η Αργυρώ έρχεται αντιμέτωπη με όλους και κυρίως με τον Παύλο που ρίχνει όλες τις ευθύνες πάνω της.

Υπενθυμίζουμε ότι προκειμένου να μη γίνει κανά κακό, ο Αστέρης πρότεινε στην Αργυρώ να αγοράσουν μερικά κτήματα για να επιστρέψουν ξανά στα χέρια των Σταματάκηδων.

Ύστερα, όμως, από πολλή σκέψη, η Αργυρώ αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια στους Σταματάκηδες προκειμένου να υπάρξει ένας – έστω και μικρός – «Σασμός». Παρόλα αυτά, η απόφαση αυτή αντί να φέρει ειρήνη, θα φέρει την καταστροφή, αφού θα προκαλέσει την οργή τόσο του Παύλου και της Άσπας, όσο και της Καλλιόπης, η οποία θα βάλει μπρος ένα σκοτεινό σχέδιο.

Μολονότι η γιαγιά Ειρήνη κι η Μαρίνα προτρέπουν την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τις αντιρρήσεις του θείου της του Παύλου και της καλής της φίλης της Άσπας, στη συνέχεια του «Σασμού».

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και όλα θα αλλάξουν στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια