Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ περνά στην αντεπίθεση – Τι σχεδιάζει;

Σασμός Spoiler: Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής δεν πραγματοποιείται. Εκείνη, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα συντετριμμένη. Βλέπει τον Μαθιό σε τραγική κατάσταση και συνειδητοποιεί πως τα προβλήματα δε θα σταματήσουν ποτέ στη σχέση αυτή..

Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ περνά στην αντεπίθεση – Τι σχεδιάζει;

Οι δυο οικογένειες βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια! Οι Σταματάκηδες οδηγούνται στο κρατητήριο, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ, η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, στη σειρά Σασμός.

Λίγο αργότερα, ο Μαθιός αποφυλακίζεται, καθώς όλη την ευθύνη παίρνει η Καλλιόπη. Πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο, εξαιτίας της διαφωνίας που είχαν με τα χωράφια.

Ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος, με την Καλλιόπη να περνά τα ίδια που πέρασε ο σύζυγός της. Η Αργυρώ, βλέποντας τους Σταματάκηδες να μπαίνουν και να βγαίνουν εναλλάξ από τη φυλακή, ξεσπά έντονα, στη σειρά Σασμός. Φωνάζει πως ο ένας καλύπτει τον άλλον, γεγονός που αποδεικνύει την ενοχή τους.

Η Βασιλική, φίλη της και συνέταιρός της στη δουλειά, προσπαθεί να την συνετίσει. Της ζητά να σκεφτεί λογικά, να μη δηλητηριάζει την ψυχή της με τέτοιες σκέψεις. Αντίθετα, η Αργυρώ επιμένει πως εάν δεν αποδοθεί δικαιοσύνη, θα λερώσει η ίδια τα χέρια της με αίμα!

Αυτό ταράζει την Βασιλική, η οποία απομακρύνεται από το πλευρό της. Ο θάνατος του Άγγελου Βρουλάκη τις χώρισε οριστικά… Πλέον, δε μπορούν να συνυπάρξουν μαζί ούτε στη δουλειά.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια