Σασμός spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει πως είναι έγκυος – Ο Σταύρος στέκεται στο πλευρό της!

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ θα μάθει πως είναι έγκυος, στη σειρά Σασμός και -μάλιστα περιμένει ένα μικρό αγοράκι. Η αποκάλυψη αυτή θα γίνει αφού φτάσει στα Γιάννενα, μαζί με την μητέρα της.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει πως είναι έγκυος – Ο Σταύρος στέκεται στο πλευρό της!

Εκεί θα γνωρίσει τον Σταύρο. Έναν νεαρό που βλέπει την λάμψη στα μάτια της και βάζει στόχο να την κάνει ευτυχισμένη. Η Αργυρώ δένεται μαζί του, παρόλο που μαθαίνει πως θα φέρει στον κόσμο το παιδί ενός άλλου.

Ο Αστέρης είναι ακόμη στη φυλακή. Όλοι ψάχνουν τη Σεμίνα, απελπισμένοι. Θέλουν να την βρουν, θέλουν να την ικετεύσουν να καταθέσει όλα όσα είδε εκείνη την φρικτή ημέρα. Η δίκη πλησιάζει, με τις ζωές όλων να έχουν αλλάξει ριζικά.

Η Αργυρώ θα φέρει στον κόσμο ένα μικρό αγοράκι, στη σειρά Σασμός. Θα το ονομάσει Πέτρο, όπως ακριβώς έλεγαν και τον αδελφό της που χάθηκε άδικά. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση, ο Σταύρος στέκεται στο πλάι της και της ανακοινώνει πως θα το μεγαλώσει ο ίδιος, σαν βιολογικός πατέρας.

Μετά από αρκετό καιρό, η Αργυρώ θα επιστρέψει στην Κρήτη, κρατώντας στη αγκαλιά της έναν μικρό Σταματάκη. Κανείς δε θα ξέρει την πικρή αυτή αλήθεια. Ο Αστέρης θα νομίζει πως η γυναίκα της ζωής του έκανε το επόμενο βήμα με έναν άλλον άντρα.

Σύντομα, όμως, η αλήθεια θα έρθει στο φως και τίποτα δε θα είναι όπως πριν. Οι δύο άντρες θα διεκδικήσουν, τόσο το παιδί, όσο και την ίδια την Αργυρώ.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός επεισόδια