Σασμός spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι έχει έναν ετεροθαλή αδελφό

Σασμός spoiler: Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη σειρά και φέρνει μεγάλες ανατροπές. Ο Άγγελος είναι ο νέος γιατρός του χωριού, ο οποίος θα προσεγγίσει την Στέλλα, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ μαθαίνει ότι έχει έναν ετεροθαλή αδελφό

Οι δυο τους θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, την στιγμή που η πρωταγωνίστρια καλείται να πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, σχετικά με το μωρό της. Τα νέα της εγκυμοσύνης έχουν διαρρεύσει, με την Καλλιόπη να είναι εξοργισμένη με τον γιο της.

Η πίεση στον Αστέρη έχει ξεκινήσει. Η Καλλιόπη του ζητάει να αφήσει τα πείσματα και να γυρίσει στην Στέλλα, ενώ η Αργυρώ του φωνάζει πως πρέπει να βάλει -επιτέλους- μία τάξη σε αυτή την περίπλοκη κατάσταση.

Ο Άγγελος είναι ο καινούργιος αγροτικός γιατρός του χωριού. Γρήγορα αποκτά την εμπιστοσύνη όλου του χωριού, καθώς είναι προσηνής, καλοσυνάτος και ευσυνείδητος γιατρός.

Η άφιξη του Άγγελου όμως θα έρθει να ταράξει τα μέχρι στιγμής λιμνάζοντα ύδατα καθώς το άγνωστο παρελθόν είναι βαρύ σαν ιστορία!

Ο Άγγελος αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι… καλά κρυμμένα μυστικά, πάθη και σκελετοί βγαίνουν από το σεντούκι και αναστατώνουν τις ζωές όλων. Ο έρωτας όμως θα του κλείσει πονηρά το μάτι στη σειρά Σασμός, όταν ο Άγγελος γνωρίσει τη Στέλλα, την οποία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα.

Αυτό που δε γνωρίζει κανείς, είναι πως συνδέεται έμμεσα με την οικογένεια των Βρουλάκηδων. Η Αργυρώ θα πέσει από τα σύννεφα, όταν συνειδητοποιήσει πως έχει έναν ετεροθαλή αδελφό. Ποια θα είναι η αντίδραση της Μαρίνας και πώς ο Άγγελος θα φέρει σύγχυση στους Βρουλάκηδες από το πουθενά;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια