ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η αρχή του τέλους πλησιάζει – Ο Τόλης τα αποκαλύπτει όλα

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Κώστας φρόντισε πριν πεθάνει να ανάψει “φωτιές” στις δύο οικογένειες, αφήνοντας ένα γράμμα. Μέσα σε αυτό αναφέρει την σκληρή αλήθεια για τον πραγματικό φονιά του Στεφανή.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η αρχή του τέλους πλησιάζει – Ο Τόλης τα αποκαλύπτει όλα

Ο Τόλης κουβαλά μέσα του ένα μυστικό που αφορά τόσο τον Μαθιό, όσο και τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Αυτό δεν είναι άλλο από τη δολοφονία του Στεφανή από τα χέρια.. Σταματάκη!

Ο Τόλης διαβάζει το γράμμα και βασανίζεται. Οι μέρες περνούν και ο ίδιος πνίγεται. Πώς να ξεστομίσει κάτι τόσο βαρύ; Βέβαια, από την άλλη πλευρά, αν δε μιλήσει θα αφήσει τον αδελφό του να ζει μέσα στο ψέμα…

Ο Αστέρης θα τον υποδεχτεί με χαρά, χωρίς να περιμένει αυτό που ακολουθεί. Η αρχή του τέλους πλησιάζει. Ο Τόλης αποκαλύπτει στον κολλητό του πως ο αδελφός του είναι ένας ψυχρός δολοφόνος..

Ο Τόλης δε θα αφήσει για πολύ τον φίλο του τον Αστέρη να βασανίζεται, στη σειρά Σασμός. Ο Τόλης θα αποφυλακιστεί και θα τρέξει στην Άνω Ποριά, για να δει τον καλό του φίλο.

“Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή”, θα ομολογήσει. Ο Αστέρης στην αρχή δε θα τον πιστέψει, όμως αργότερα θα λάβει την επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Μαθιό. Άλλωστε, εκείνος δε μπορεί να κρύβεται άλλο. Ο Τόλης δίνει την χαριστική του βολή και φεύγει με ψηλά το κεφάλι. Έχει κάνει το χρέος του, έχει δώσει τέλος στην βεντέτα, έχοντας διχάσει, όμως, τους Σταματάκηδες για πάντα..

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια