Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη του Λευτέρη και ο πόλεμος του Παύλου

Σασμός Spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα γίνουμε μάρτυρες μιας τραγικής κατάστασης για τον Ευθύμη. Η κατάσταση θα ξεφύγει από κάθε έλεγχο όταν ο Λευτέρης αποκαλύψει ότι το πραγματικό του όνομα είναι Γιώργος και ότι είναι ένας μυστικός αστυνομικός που τον παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα.

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη του Λευτέρη και ο πόλεμος του Παύλου

Ο Λευτέρης νιώθει την ανάγκη να πει στον συνεργάτη του την αλήθεια για τη σχέση του με την αστυνομία ως ανταμοιβή για το καλό που του έκανε ο Ευθύμης σώζοντας τη ζωή του από τον Οδυσσέα. Ο Ευθύμης παγώνει όταν ακούει ότι όλοι οι φίλοι και οι συνεργάτες του συνωμοτούσαν εναντίον του. Αυτό που τον συνθλίβει ακόμα περισσότερο είναι το γεγονός ότι ακόμη και ο Παύλος έχει ξεκινήσει πόλεμο εναντίον του.

Γεμάτος θλίψη και θυμό, αποσύρεται στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται η Αργυρώ. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και παρακαλεί τη Ρέα να τον βοηθήσει από ψηλά για να μην χάσει τελείως το μυαλό του. Οι μέρες περνούν και ο Ευθύμης βυθίζεται στην απόλυτη απόγνωση στον «Σάσμο». Η Ρέα εμφανίζεται στα όνειρά του και τον παρηγορεί. Όλοι τον ψάχνουν, αλλά δεν θέλει να δει κανέναν. Όλα αυτά θα τον κάνουν να επιστρέψει, αποφασισμένος για εκδίκηση; Τι του επιφυλάσσει το μέλλον; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια!

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια