Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη και το ξέσπασμά του Μαθιου

Σασμός Spoiler: Ο Ευθύμης αναθέτει στον Βαγγέλη τις δουλειές του. Παράλληλα, η Βασιλική ενημερώνει τον Μαθιό για τη διαμονή του πρώτου στο ξενοδοχείο όπου εργάζονται η ίδια και η Αργυρώ, γεγονός που τον εξοργίζει.

Σασμός Spoiler: Η αποκάλυψη και το ξέσπασμά του Μαθιου

Στη συνέχεια, η γυναίκα πλησιάζει ακόμα περισσότερο στην αλήθεια για τον Οδυσσέα, ενώ ο αγαπημένος της πέφτει στο δόκανο του Ευθύμη, που κρατάει στα χέρια του το μεγάλο του μυστικό. Σύντομα, ο χειρότερος εφιάλτης του παίρνει σάρκα και οστά, καθώς ο Φαρμάκης λέει ευθέως στη Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη!

Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα και όσο και αν δεν θέλει να πιστέψει πως ο αγαπημένος της έχει κάνει κάτι τέτοιο, οι υποψίες δεν σταματούν να τη βασανίζουν. Από την άλλη, ο Μαθιός δεν αντέχει άλλο να ζει μέσα στο ψέμα, γνωρίζοντας πως ο κλοιός για εκείνον έχει στενέψει πια επικίνδυνα.

Η απόγνωση τον έχει κυριεύσει, γι’ αυτό και ξεσπάει στην Καλλιόπη. Κι ενώ ο Ευθύμης μαθαίνει από τον Βαγγέλη ένα γεγονός που τον βοηθάει σημαντικά στο σχέδιό του με τον Μαθιό, ο Μύρος, μετά τον πυροβολισμό του από τον Μάκη, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η Άσπα δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό του. Η αγωνία της έχει χτυπήσει κόκκινο και προσεύχεται να πάνε όλα καλά και γρήγορα ο Μύρος να σταθεί ξανά στα πόδια του…

trailer σασμόςΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια