ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η απόφασή του σκάει σαν βόμβα – Τους αφήνει το πεδίο ελεύθερο

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Μετά τη νοσηλεία του Παύλου στο νοσοκομείο όλα αλλάζουν. Η Αιμιλία τον κοιτάζει στα μάτια και δείχνει πως δε τον έχει ξεπεράσει. Στέκεται στο πλευρό του και κάνει τα πάντα, για να τον δει ξανά υγιή και χαμογελαστό.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η απόφασή του σκάει σαν βόμβα – Τους αφήνει το πεδίο ελεύθερο

Ο Παύλος και η Αιμιλία έρχονται όλο και πιο κοντά, με τη νύχτα αυτή να τους μένει αξέχαστη, στη σειρά Σασμός. Μία νέα ιστορία πρόκειται να μας απασχολήσει, καθώς ένας έρωτας από το παρελθόν μοιάζει να μην έχει τελειώσει…

Ο Δημήτρης τους παρακολουθεί και συνειδητοποιεί πως έρχεται δεύτερος σε αυτή την ιστορία. Πώς να διεκδικήσει την Αιμιλία, όταν βλέπει πως τρέφει ακόμη συναισθήματα για τον πρώην της;

Οι μέρες περνούν και η μεγάλη νύχτα πλησιάζει. Όσο κι αν η Αιμιλία προσπαθεί, συνειδητοποιεί πως είναι μάταιο. Είναι φανερά ερωτευμένη μαζί του και δε μπορεί άλλο να το κρύβει. Ο Παύλος είναι το άλλο της μισό.

Η απόφασή του θα σκάσει σαν βόμβα στα αυτιά όλων. Ο Δημήτρης θα ζητήσει διαζύγιο και θα φύγει από την Κρήτη, με αποτέλεσμα η Αιμιλία και ο Παύλος να έχουν το πεδίο ελεύθερο, στη σειρά Σασμός.

Οι δυο τους περνούν μια καυτή νύχτα, που θα συζητηθεί έντονα. Θα καταφέρει η αγάπη τους να ανθίσει, ή τα εμπόδια είναι πολλά; Κανείς δε ξέρει τι εκπλήξεις τους επιφυλάσσει το μέλλον..

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια