ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η απόφαση της Αργυρώ σπέρνει τον πανικό στην Άνω Ποριά

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει και οι Σταματάκηδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι με τους Βρουλάκηδες. Η Αργυρώ θα βρεθεί μπροστά σε ένα δίλημμα που θα την φέρει απέναντι σε όλους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η απόφαση της Αργυρώ σπέρνει τον πανικό στην Άνω Ποριά

Μία απόφαση σπέρνει τον πανικό στην Άνω Ποριά. Η Αργυρώ παίρνει μία απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στο «Σασμό». Μολονότι η γιαγιά Ειρήνη κι η Μαρίνα προτρέπουν την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση, η κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με τις αντιρρήσεις του θείου της του Παύλου και της καλής της φίλης της Άσπας.

Η Βρουλάκη είναι πλέον η νόμιμη κληρονόμος των κτημάτων του Άγγελου, των κτημάτων που άνηκαν κάποτε στους Σταματάκηδες. Προκειμένου να μη γίνει κανά κακό, ο Αστέρης προτείνει στην Αργυρώ να αγοράσουν μερικά κτήματα για να επιστρέψουν ξανά στα χέρια τους.

Ύστερα, όμως, από πολλή σκέψη, η Αργυρώ αποφασίζει να πουλήσει τα χωράφια στους Σταματάκηδες προκειμένου να υπάρξει ένας – έστω και μικρός – «Σασμός». Παρόλα αυτά, η απόφαση αυτή αντί να φέρει ειρήνη, θα φέρει την καταστροφή, αφού θα προκαλέσει την οργή τόσο του Παύλου και της Άσπας, όσο και της Καλλιόπης, η οποία θα βάλει μπρος ένα σκοτεινό σχέδιο…

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια