Σασμός spoiler: Η ανταρσία των Βρουλάκηδων

Σασμός spoiler: Ο Ανδρέας Βρουλάκης είναι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει μια και καλή τους λογαριασμούς του με τους Σταματάκηδες και «σημαδεύει για τα καλά τον Νικηφόρο, για να εκδικηθεί για το θάνατο του Πετρή. «Κοπέλι μας πήραν, κοπέλι θα τους πάρουμε», ξεκαθαρίζει στον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο.

Σασμός spoiler: Η ανταρσία των Βρουλάκηδων

Η αντίδραση του Παύλου και της Μαρίνας, που του ξεκαθάρισε πως αυτή η ίδια θα τον σκοτώσει, αν μπει εμπόδιο στην ευτυχία της Αργυρώς και του μικρού Πετράκη, τον αναγκάζει να τροποποιήσει την τακτική του και να αλλάξει τα σχέδιά του, για άμεσο χτύπημα στην οικογένεια των Σταματάκηδων. Μόνοι σύμμαχοί του στην οικογένεια έχουν μείνει οι θερμοκέφαλοι κουζουλοί, ο Τηλέμαχος και ο Λάζαρος, που τον βλέπουν σαν Θεό από τότε που ήταν παιδιά.

Η τυχαία συνάντηση του με τον Μαθιό πυροδοτεί το μίσος μέσα του, ενώ μαθαίνει στο χωριό κι όσα ακούγονται για το θάνατο του Ευθύμη Φαρμάκη, για το ποιος είχε κίνητρα να τον βγάλει από τη μέση. Αποφασίζει να κάνει πως αποδέχεται το σασμό, σέβεται τη συνεννόηση της Καλλιόπης και του Παύλου να μπει τέλος στη βεντέτα, τη θέληση της Μαρίνας και της γιαγιάς Ειρήνης, που τον είχε σαν παιδί της, και να δεχθεί το γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη.

Ταυτόχρονα, συνεννοείται μυστικά με τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο πως δεν θα κάνουν βήμα πίσω και θα χύσουν αίμα Σταματάκηδων, δίνοντας ταυτόχρονα και όρκο σιωπής. Το πρώτο βήμα είναι να τινάξουν το γάμο στον αέρα, βάζοντας φωτιά στο σπίτι του Παύλου, ρίχνοντας ταυτόχρονα την ευθύνη στον Μαθιό, ότι τα κάνει αυτά πίσω από την πλάτη της μάνας του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος