Σασμός Spoiler: Η Άννα εμφανίζεται στο τμήμα και δίνει στεγνά την Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Όλοι οι Βρουλάκηδες έχουν χαθεί. Πρώτα ο Μάρκος, έπειτα ο Πετρής κι ύστερα ο Άγγελος. Όλοι από τα χέρια των Σταματάκηδων, εξαιτίας μιας ανούσιας βεντέτας που τραβάει χρόνια, δίχως τέλος.

Σασμός Spoiler: Η Άννα εμφανίζεται στο τμήμα και δίνει στεγνά την Καλλιόπη

Μετά τη σύλληψη του Μαθιού, αλλά και την ομολογία της Καλλιόπης, όλα αλλάζουν. Το χωριό έχει επιλέξει στρατόπεδο και αυτό δεν είναι -φυσικά- αυτό των Σταματάκηδων, στη σειρά Σασμός.

Η κατάσταση στο χωριό έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Κανείς δεν είναι σε θέση να υποστηρίξει τους Σταματάκηδες, ούτε φίλοι της οικογένειας. Πρώτη από όλους, η Άννα εμφανίζεται στο τμήμα και δίνει στεγνά την Καλλιόπη. Αναφέρει στις αρχές πως την ημέρα που πέθανε ο Άγγελος, εκείνη ήταν πολύ αναστατωμένη.

Ενώ όλοι στο χωριό γνωρίζουν τον δολοφόνο, η Άσπα αμφιβάλλει για το εάν φταίνε οι Σταματάκηδες, στη σειρά Σασμός. Κάτι μέσα της τής φωνάζει πως δεν είναι φονιάδες.. Άλλος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του αγαπημένου της, κι αυτός δεν είναι ο Μαθιός, αλλά ούτε και η Καλλιόπη..

Η Καλλιόπη φυλακίζεται και τα παιδιά της προσπαθούν με κάθε τρόπον να την αθωώσουν. Οι δυο οικογένειες έχουν βγάλει τα όπλα. Ο Παύλος ετοιμάζεται να χτυπήσει τους εχθρούς του, θέλοντας να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια