Σασμός spoiler: Η Αναμέτρηση Των Εχθρών -βγάζουν μαχαίρια Αστέρης- Ανδρέας

Σασμός spoiler: Η κατάσταση στην Άνω Ποριά είναι σε εξέλιξη, με τα νέα επεισόδια να πλησιάζουν και να απειλούν να μας καθηλώσουν. Δεν αργεί η στιγμή που ο Αστέρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ανδρέα Βρουλάκη.

Σασμός spoiler: Η Αναμέτρηση Των Εχθρών -βγάζουν μαχαίρια Αστέρης- Ανδρέας

H επαναφορά του στο χωριό μετά από τόσα χρόνια δεν είναι κάτι που έχει αποφασίσει εύκολα, και η είδηση ότι υπάρχει ένα παιδί που ενώνει τους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες τον φέρνει σε σύγχυση. Όπως και η είδηση ότι οι οικογένειες ετοιμάζονται να κάνουν Σασμό, τον βγάζει εκτός εαυτού.

Έχει διανύσει μία δύσκολη πορεία για να είναι μαζί με τη γυναίκα που αγαπά και το παιδί τους, και δεν πρόκειται να επιτρέψει σε κανέναν να καταστρέψει αυτό που έχουν χτίσει με τόση προσπάθεια.

Ο Αστέρης είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τόσο τον Ανδρέα όσο και οποιονδήποτε απειλεί την ασφάλεια της οικογένειάς του. Γνωστοποιεί στην Αργυρώ ότι δεν χρειάζεται να φοβάται τις απειλές του θείου της και ότι τόσο εκείνη όσο και ο Πετράκης είναι ασφαλείς. Μάλιστα, αποφασίζει να του μιλήσει και να του καθησυχάσει το μυαλό, τονίζοντάς του ότι όλοι επιθυμούν τον Σασμό.

“Πιστεύεις ότι τώρα που ήρθες εσύ θα τα τινάξεις όλα στον αέρα;”, τον ρωτάει ο Ανδρέας, στον οποίον ο Αστέρης απαντά: “Αν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση που θα βλάψει την οικογένεια μου, θα με βρεις μπροστά σου”. Και ο Ανδρέας απαντά: “Αυτό θέλω. Να αναμετρηθώ μαζί σου, μη λένε πως σε έφαγα μπαμπέσικα”.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Σασμόςσασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησΣασμος ΑνδρεαςΣασμός Αστέρηςσασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια