ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η αλήθεια βγαίνει στο φως – Οι Σταματάκηδες διεκδικούν τον μικρό Πετρή

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τεράστια ανατροπή για τον μικρό Πέτρο στη σειρά Σασμός.. Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται αν θα καταφέρει να μείνει με τους Βρουλάκηδες ή αν ο Σταύρος θα κερδίσει τη μάχη της επιμέλειας και θα τον πάρει μακριά από όλους.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η αλήθεια βγαίνει στο φως – Οι Σταματάκηδες διεκδικούν τον μικρό Πετρή

Η κατάσταση θα γίνει εκτός ελέγχου όταν ο Σταύρος βάλει έναν ντετέκτιβ στην Αργυρώ. Στόχος του είναι να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον Αστέρη, για να την κάψει στο δικαστήριο.

Έτσι, το παιδί θα παραμείνει κοντά του. Πληροφορίες θέλουν τον μικρό Πέτρο να παραμένει στην αγκαλιά των Βρουλάκηδων καθώς ο Σταύρος θα δώσει το πολυπόθητο διαζύγιο στην Αργυρώ.

Και ενώ η οικογένεια θα πάρει μια ανάσα, η αλήθεια θα βγει στο φως και όλα θα διαλυθούν. Μόλις ο Αστέρης μάθει την αλήθεια για το παιδί, θα καταρρεύσει.

Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλη ένταση και σύγχυση στην οικογένεια, καθώς όλοι θα προσπαθήσουν να παλέψουν για το παιδί. Στο τέλος θα βγει η αλήθεια και θα φανεί ότι ο πραγματικός πατέρας του μικρού Πέτρου είναι ο Αστέρης.

Η σχέση του με την Αργυρώ θα περάσει από σαράντα κύματα. Οι Σταματάκηδες θα θέλουν να διεκδικήσουν τον μικρό Πέτρο, τονίζοντας ότι στις φλέβες του κυλάει αίμα Σταματάκη, στη σειρά σασμός.

Αυτό θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην οικογένεια, καθώς θα αναγκαστούν να αποδεχτούν ότι όλα αυτά τα χρόνια ζουν στο ψέμα. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκη όταν η Αργυρώ αποκαλύψει ότι έκρυβε την αλήθεια για το παιδί από φόβο μην το χάσει.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο… Ένα νέο παιχνίδι διεκδίκησης θα ξεκινήσει. Ο Σταύρος θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και ο πόλεμος θα αφορά μόνο δύο: Τον Αστέρη και την Αργυρώ!

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια