Σασμός spoiler: Η άγρια σύγκρουση που έρχεται και οι καταιγιστικές εξελίξεις

Σασμός spoiler: Ένα νέο Σασμός spoiler, έρχεται για να αποκαλύψει τις άγριες συγκρούσεις και τις καταιγιστικές εξελίξεις στο σίριαλ του Alpha!

Σασμός spoiler: Η άγρια σύγκρουση που έρχεται και οι καταιγιστικές εξελίξεις

Τα επόμενα επεισόδια της σειράς,  αναμένονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα και με εξελίξεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα αλλάξουν τις ισορροπίες, δίνοντας το έναυσμα για να αρχίσει μια βεντέτα που είναι άγνωστο πως θα καταλήξει.

Δολοφονίες, τραγικά πρόσωπα και άγριες συγκρούσεις έρχονται από την επόμενη εβδομάδα, με τον θάνατο του Στεφανή να ποτίζει τα χωράφια της Κρήτης με αίμα, κάτι που θα είναι μόνο η αρχή.

Η Καλλιόπη, δεν μπορεί να συγχωρήσει τους Βρουλάκηδες, καθώς εξαιτίας τους έχασε τον άντρα της. Το ίδιο και η Μαρίνα, καθώς ο φόνος του Μάρκου μπροστά στα μάτια των παιδιών τους τούς στιγμάτισε για μια ζωή. Ωστόσο, ο φόνος του Στεφανή στα βουνά προκαλεί τρόμο σε όλους πως ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει ξανά.

Όσο και να λέει ο Πέτρος πως δεν σκότωσε εκείνος τον Σταματάκη, κανείς δεν τον πιστεύει. Μάλιστα, όπως θα δούμε, οι Βρουλάκηδες δέχονται επίθεση με πυροβολισμούς στο σπίτι τους. Αυτή η επίθεση από αγνώστους ξυπνάει παλιές μνήμες, την ίδια ώρα που η έρευνα της Αστυνομίας για τη δολοφονία του Στεφανή παίρνει μία απρόσμενη τροπή.

Η Αργυρώ είναι σοκαρισμένη, αλλά συνειδητοποιεί πως η οικογένειά της την έχει ανάγκη μέχρι να αποδειχθεί πως ο αδελφός της είναι αθώος και να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος.

Μάλιστα, αποφασίζει ότι π θέση της είναι δίπλα στους δικούς της που κινδυνεύουν και προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή στο νησί. Το άλλοθι του Πέτρου προς το παρόν τον κρατάει μακριά από τη σύλληψη, αλλά δεν πείθει καθόλου την Καλλιόπη.

Η γυναίκα είναι σίγουρη πως ο νεαρός Βρουλάκης σκότωσε τον Στεφανή και καλεί τους γιους της να ετοιμαστούν για όλα. Ο Αστέρης, όμως, καθαρίζει τη θέση του και θέλει να απέχει από όλα αυτά. Μάλιστα, συναντάει και τον Πέτρο λέγοντάς του πως εκείνος τον πιστεύει.

Ο Αστέρης απομακρύνεται από την Στέλλα, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να διαχειριστεί τα αισθήματα της γι’ αυτόν. Την ίδια ώρα ο Κώστας υποψιάζεται τον παράνομο δεσμό της Άσπας, ενώ ο Άγης παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με την Τζένη και τη Μαίρη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επομενα επεισοδια