ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Έτσι την εκδικείται – Αρπάζει τον μικρό κι εξαφανίζεται

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τα βάσανα δεν έχουν τελειώσει ακόμη για την Αργυρώ, η οποία έρχεται σε σύγκρουση με τον άντρας της, τον οποίο έχουν τυφλώσει η οργή κι η ζήλια. Ο Σταύρος δεν μπορεί να αντέξει ότι η Αργυρώ δεν τον θέλει πια κι είναι ερωτευμένη με τον Αστέρη. Έτσι, έρχεται συνεχώς σε σύγκρουση μαζί της.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Έτσι την εκδικείται – Αρπάζει τον μικρό κι εξαφανίζεται

Μία κίνηση του Σταύρου φέρνει τον πανικό στο «Σασμό» και όλοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, με την Αργυρώ να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει, όταν ο Σταύρος διεκδικήσει την κηδεμονία του μικρού Πετρή. Ο Σταύρος θα ζητήσει τη βοήθεια της Στέλλας προκειμένου να αρπάξει το παιδί νόμιμα από την Αργυρώ, στο «Σασμό».

Η Στέλλα του ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπλέξει σε αυτήν την ιστορία, ενώ στηρίζει ανοιχτά την Βρουλάκη. Ο Σταύρος, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και διψάει για εκδίκηση.

Ο Σταύρος αρπάζει τον μικρό Πετρή κι εξαφανίζεται από προσώπου γης με την Αργυρώ, τη Μαρίνα και τη γιαγιά Ειρήνη να χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι ο Σταύρος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Συναγερμό χτυπάει στην Άνω Ποριά κι όλοι αναζητούν τον μικρό Βρουλάκη.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιο