Σασμός spoiler: Έτσι θα μάθει ο Άγγελος ποιος είναι ο πατέρας του

Σασμός spoiler: Οι αναζητήσεις του Άγγελου για τον πατέρα του συνεχίζονται ανεπιτυχώς στη σειρά «Σασμός». Ο Άγγελος όμως δε θα το βάλει κάτω και θα συνεχίσει να ψάχνει τον πατέρα του μέχρι να ανακαλύψει την αλήθεια. Σύντομα η αλήθεια θα φωτίσει κι ο γιατρός θα μάθει την πραγματική ταυτότητα του πατέρα του – από σπόντα – χάνοντας τη γη κάτω από τα πόδια του.

Σασμός spoiler: Έτσι θα μάθει ο Άγγελος ποιος είναι ο πατέρας του

Η μισή αλήθεια έχει φωτίσει κι ο Άγγελος έχει μάθει ότι η μητέρα του είναι η Ανθούλα Σταματάκη. Γνωρίζει ότι πλέον είναι συγγενείς με τον Αστέρη, ενώ σύντομα θα ανακαλύψει ότι είναι συγγενείς και με την Αργυρώ. Πώς θα το μάθει όμως και ποιος θα του πει την αλήθεια;

Ο Άγγελος βρίσκεται σε αδιέξοδο μέχρι που φτάνει στα χέρια του μία νέα πληροφορία για μία φίλη της Ανθούλας, την Αθηνά, που μπορεί να τον βοηθήσει περαιτέρω. Παρόλα αυτά, αντί να τον βοηθήσει, τον μπερδεύει περισσότερο, αφού οι ημερομηνίες που του αναφέρει για το πότε έφυγε η Ανθούλα δεν συμβαδίζουν με όσα ήξερε. Ο Άγγελος σιγά σιγά αρχίζει να κουράζεται με αυτή την υπόθεση κι αποφασίζει να αφοσιωθεί περισσότερο στη σχέση του με τη Στέλλα, η οποία προχωράει όμορφα κι ωραία.

Μία νέα τραγωδία έρχεται όμως να ταράξει το χωριό, αφού ο Πέτρος πεθαίνει, από τα χέρια του Αστέρη. Η Αργυρώ βρίσκεται στα πατώματα κι είναι απαρηγόρητη. Παρόλα αυτά, επειδή είχαν έρθει πολύ κοντά αποφασίζει να του δώσει τη λύρα του αδερφού της, ενώ του ζητάει να της υποσχεθεί ότι θα μάθει να παίζει όπως ο αδερφός της κι ο πατέρας της. Τότε είναι που ξεκινούν όλα…

Ο Άγγελος είχε ήδη μια λύρα, αλλά χάλασε. Έτσι αποφασίζει να την πάει στον τοπικό τεχνίτη, οποίος όταν βλέπει τη ζημιά στη λύρα του ανακοινώνει ότι είναι πολύ δύσκολο να φτιαχτεί. Ο Άγγελος, όμως δεν φοβάται, αφού του επιβεβαιώνει ότι πλέον έχει τη λύρα του Πέτρου Βρουλάκη και δεν τον πειράζει.

Όταν απλώνει, όμως, το χέρι του να πάρει πίσω τη λύρα, σύμφωνα με το TiVi, φαίνεται το ρολόι του. Ένα ρολόι πολύ γνώριμο στον τεχνίτη. «Πού το βρήκε αυτό;», θα ρωτήσει έντονα τον Άγγελο. Ο Άγγελος θα παραξενευτεί, αλλά το μυστήριο τότε θα λυθεί. Ο τεχνίτης θα αποκαλύψει στον Άγγελο ότι αυτό το ρολόι είναι του πολύ καλού του φίλου, Μάρκου Βρουλάκη. «Δεν το έβγαζε ποτέ από το χέρι του», θα του πει κι ο Άγγελος θα πέσει απ’ τα ουράνια, αφού συνειδητοποιεί ποιος είναι ο πατέρας του στο «Σασμό».

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια