ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Έτσι παίρνει ο Σταύρος την εκδίκησή του

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο γάμος της Αργυρώς και του Σταύρου κλονίζεται κι ήδη έχουμε δει τα μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει τη σχέση τους. Το ζευγάρι έρχεται συχνά σε συγκρούσεις με τους τσακωμούς να επιδεινώνονται. Το γεγονός ότι ο Αστέρης εξακολουθεί να πολιορκεί την Αργυρώ δεν βοηθάει την κατάσταση κι ο Σταύρος έρχεται συχνά σε ένταση με τη γυναίκα του, αφού η ζήλεια θολώνει την κρίση του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Έτσι παίρνει ο Σταύρος την εκδίκησή του

Τα πάνω κάτω έρχονται στη συνέχεια του «Σασμού» με την Αργυρώ να προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με τον Σταύρο. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει, όμως, και όλα θα αλλάξουν στην αγαπημένη σειρά του ALPHA.

Ο Σταύρος είναι έτοιμος να σηκωθεί να φύγει από την Κρήτη, αλλά η Αργυρώ τον παρακαλάει να μείνει, στο «Σασμό». Η Βρουλάκη προσπαθεί να σώσει τον γάμο της.

Παρά τις προσπάθειες, όμως, η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει όταν ο Σταύρος δει ξανά την Αργυρώ σε ένα τρυφερό τετ α τετ με τον Αστέρη. Το μίσος κι η οργή μέσα του θα τον θολώσει και θα μαζέψει τα πράγματά του για να φύγει.

Ο Σταύρος θέλει να πάρει εκδίκηση κι έτσι θα πληγώσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Σταύρο να παίρνει τον μικρό Πετρή και να εξαφανίζεται. Τότε, η Βρουλάκη θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Πώς θα αντιδράσει;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια