ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Έρχονται κοντά χωρίς να ξέρουν πως ίσως είναι αδέλφια

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Σύντομα θα δούμε πως οι υποψίες της, εκτός από τον Μαθιό, θα στραφούν και γύρω από τη ζωή του Στεφανή Σταματάκη. Όσο η Νάντια ερευνά, μπλέκεται περισσότερο στα πόδια της οικογένειας, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να παίρνει “λανθασμένα” μηνύματα.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Έρχονται κοντά χωρίς να ξέρουν πως ίσως είναι αδέλφια

Η Νάντια και ο Νικηφόρος έρχονται όλο και πιο κοντά, στη σειρά Σασμός.. Τα δύο αυτά παιδιά ενώνονται, αγνοώντας πως τους ενώνει ένα τεράστιο μυστικό. Η Νάντια είναι πεπεισμένη πως ο πατέρας της είναι ο Μαθιός και κάνει τα πάντα για να το ανακαλύψει.

Η καρδιά του για εκείνη χτυπά έντονα. Είναι ενθουσιασμένος μαζί της κι αυτό δεν κρύβεται. Η Νάντια αρχίζει σταδιακά να τον βλέπει με άλλο μάτι… Οι δυο τους έρχονται πολύ κοντά, χωρίς να ξέρουν πως ίσως είναι αδέλφια!

Το θέμα με το τεστ DNA θα έρθει ξανά στην επιφάνεια. Ο Νικηφόρος θα θελήσει να βοηθήσει την κοπέλα να βρει την πραγματική της ταυτότητα. Η αλήθεια αυτή, όμως, θα σκάσει σαν βόμβα στο χωριό…

Εάν η Νάντια είναι η κόρη του Στεφανή και ο Νικηφόρος επίσης, τότε αυτός ο έρωτας δε μπορεί να ανθίσει, στη σειρά Σασμός. Αντίστοιχα, εάν η Νάντια είναι κόρη του Μαθιού και είναι και ο Νικηφόρος, θα ισχύει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Άλλωστε, το τεστ DNA δεν άνοιξε ποτέ…

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια