Σασμός spoiler: Ένα βήμα πριν το θάνατο η Θοδώρα

Σασμός spoiler: Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα συμβούν συνταρακτικά γεγονότα που θα ανατρέψουν την πλοκή. Ένα από αυτά τα γεγονότα είναι ο θάνατος της Θοδώρας, ο οποίος συμβαίνει μετά από ένα τραγικό δυστύχημα.

Σασμός spoiler: Ένα βήμα πριν το θάνατο η Θοδώρα

Αρχικά, η Θοδώρα αντιμετωπίζει μια σοκαριστική είδηση από τον γιατρό της. Της ανακοινώνει ότι η καρδιά του μωρού που κυοφορεί στον κόρη της θα σταματήσει να χτυπά. Αυτό το νέο την καταλαμβάνει με έντονη θλίψη, και η ίδια βυθίζεται σε βαθύ πένθος. Ούτε ο Γιώργος, ούτε η οικογένειά της μπορούν να την παρηγορήσουν. Η Θοδώρα σταματά να τρώει, να βγαίνει έξω, να δουλεύει και βρίσκεται υπό συνεχή κατάρρευση.

Μια μέρα, μέσα στην θλίψη της, αποφασίζει να συναντήσει την Μαρίνα και να της ανακοινώσει ότι εκείνη ευθύνεται για τον θάνατο του Πετρή. Επικαλείται ένα ηχητικό αρχείο στο οποίο ακούγεται ο Μανώλης να φωνάζει το όνομα του Πέτρου στον ύπνο του, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτός είναι ο δολοφόνος.

Η Μαρίνα απορρίπτει αρνητικά αυτές τις κατηγορίες και διώχνει την Θοδώρα από το σπίτι της. Η Θοδώρα στη συνέχεια συναντά τον Γιώργο, ο οποίος ανησυχεί πολύ για την ψυχολογική της κατάσταση. Σε μια ανακολουθία γεγονότων, η Θοδώρα ζητά από τον Γιώργο να χωρίσουν και τον εγκαταλείπει, παραδίδοντας τον εαυτό της στην απόγνωση που την κατακλύζει.

Δυστυχώς, το τέλος της Θοδώρας δεν αργεί να έρθει, καθώς βρίσκεται νεκρή μετά από ένα τραγικό δυστύχημα. Αυτό το γεγονός συνθλίβει όλο το χωριό, καθώς έχει προηγηθεί και ο θάνατος του Νικηφόρου.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος