Σασμός spoiler: Εφιαλτικές μέρες περνά η Θοδώρα στο γάμο της με τον Γιωργή

Σασμός spoiler: Εφιαλτικές νύχτες και μέρες περνά η Θοδώρα μετά το γάμο της με τον Γιωργή στο «Σασμό», αλλά σύντομα αυτό το “βασανιστήριο” τελειώνει. Μέχρι τότε, όμως, η σχέση τους θα περάσει από 40 κύματα.

Σασμός spoiler: Εφιαλτικές μέρες περνά η Θοδώρα στο γάμο της με τον Γιωργή

Όλα ξεκίνησαν όταν η Θοδώρα έμαθε στον γάμο της ότι ο έρωτας της ζωής της, ο Πετρής δολοφονήθηκε. Ο άντρας της έγινε έξαλλος που τον ρεζίλεψε σε όλο το χωριό και γρήγορα κατάλαβε πως τον παντρεύτηκε μόνο και μόνο για να “εκδικηθεί” τον Πετρή.

Ο Γιωργής έχει ήδη προειδοποιήσει τη Θοδώρα ότι σε τρεις μήνες θα την χωρίσει, μόνο και μόνο για να μην γίνει περισσότερο ρεζίλι στο χωριό. Η κατάσταση στο σπίτι, όμως, έχει ξεφύγει. Η Θοδώρα δεν μπορεί να ανεχτεί άλλο την συμπεριφορά του άντρα της. Είναι έτοιμη να του ζητήσει να χωρίσουν. Να φύγει μακριά του να ηρεμήσει.

Όλα αυτά τα σχέδια όμως αλλάζουν, όταν η Θοδώρα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος. Τότε το ζευγάρι αποφασίζει να τα αφήσει όλα στην άκρη και να κάνουν μια νέα αρχή. Η Θοδώρα κι ο Γιωργής κάνουν ένα βήμα μπροστά και έρχονται ξανά κοντά στον «Σασμό». Αποφασίζουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Για μια στιγμή τα μαύρα σύννεφα θα φύγουν από τη σχέση και το ζευγάρι θα μείνει ενωμένο. Θα κρατήσουν όμως αυτές τις καλές σχέσεις; Ή θα έρθει ρήξη ανάμεσά τους;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός επεισόδιαΣασμός θοδώρα