Σασμός spoiler: Δολοφονική επίθεση σε Πέτρο και Αργυρώ

Σασμός spoiler: Ο Πέτρος και η Αργυρώ θα έρθουν σε άμεσο κίνδυνο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός. Τα δύο αδέρφια θα έρθουν αντιμέτωπα με όλο το χωριό, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμα κι η ζωή τους! Τι θα προκαλέσει την οργή του χωριού και ποιος θα παρακινήσει τη δολοφονική επίθεση των Βρουλάκηδων;

Σασμός spoiler: Δολοφονική επίθεση σε Πέτρο και Αργυρώ

Όλα ξεκινούν όταν ο Στεφανής δολοφονείται στο βουνό του χωριού κι ερωτήματα αιωρούνται γύρω από το φονικό. Την ημέρα της κηδείας του, όλοι είναι αναστατωμένοι και οργή έχει κυριεύσει όλους τους κατοίκους. Σύμφωνα με το Tivi, Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και οι υπόλοιποι αστυνομικοί δε θα χάσουν χρόνο και θα ξεκινήσουν τις έρευνες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να βρεθεί αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη.

Ο αστυνομικός θα οδηγηθεί στους Βρουλάκηδες, όταν όλο το χωριό καταθέτει την έντονη αντιπαράθεση που είχε ο Στεφανής με τον Πέτρο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Στεφανής είχε προσεγγίζει τον Πέτρο προκειμένου να του πουλήσει τα χωράφια του. Ο Πέτρος είχε συμφωνήσει, αλλά ο Σταματάκης δεν άργησε να αθετίσει τη συμφωνία του. Τότε στο καφενείο ο Πέτρος ήρθε σε έντονη λογοδιαμάχη με τον Στεφανή. Όλα αυτά δημιουργούν υποψίες στον Αντώνη Φραγκαδιάκη.

Όταν η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο αδερφός της κινδυνεύει να κατηγορηθεί για φόνο, αποφασίζει να αποκαλύψει στον αστυνομικό πού πραγματικά βρισκόταν ο αδερφός της τη μέρα που έχει η δολοφονία. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, τα πράγματα ηρεμούν λίγο, αλλά η Κρητικιά μάνα δεν μπορεί να ησυχάσει. Έχει ένα κακό προαίσθημα και προσπαθεί να προειδοποιήσει τον γιο της. Η Μαρίνα τονίζει στον Πέτρο ότι πρέπει να προσέχει, αφού οι άνθρωποι του χωριού με κάθε ευκαιρία επιδιώκουν να χυθεί αίμα.

Γρήγορα, η Μαρίνα θα αποδειχθεί σωστή, αφού όλο το χωριό θα στραφεί εναντίον του Πέτρου, για κάτι που δεν έκανε. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κινδυνεύει μόνο η θέση του στο χωριό, αλλά και η ζωή του. Το βράδυ, άγνωστοι θα αρχίσουν να πυροβολούν το σπίτι δίχως σταματημό.

Ο Πέτρος, η Αργυρώ κι η μητέρα τους, Μαρίνα, θα καταφέρουν να επιζήσουν και η βεντέτα θα αναζωπυρωθεί ακόμη περισσότερο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΑργυρόΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός Πέτρος