ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Δίνει την εντολή. «Σκοτώστε τον!»

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η καπετάνισσα  ζητάει βοήθεια από τα ανίψια της, τα οποία δεν της χαλούν χατίρι ποτέ. Αυτή τη φόρα στο πλευρό της έχει και τον Νικηφόρο, ο οποίος έχει αρχίσει να έχει προσωπική έχθρα με τους Βρουλάκηδες, καθώς πλέον είναι σίγουρος ότι ο Παύλος σκότωσε τον πατέρα του.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Δίνει την εντολή. «Σκοτώστε τον!»

Έτσι λοιπόν οι τέσσερις τους «συνεδριάζουν» και η καπετάνισσα δίνει την εντολή. «Σκοτώστε τον!». Ο Δημητρός και ο Νικολής έχουν ήδη στο μυαλό τους το σχέδιο και το μόνο που μένει είναι να το εφαρμόσουν. Δίνουν ραντεβού με τον Παύλο προφασιζόμενοι πως θέλουν να λύσουν όλα όσα τους χωρίζουν τόσα χρόνια. Το σημείο συνάντησης τους είναι τα κτήματα για τα οποία «σκοτώνονται».

Ο Παύλος φτάνει στο ραντεβού του στην ώρα του, μόνο που δεν είναι προετοιμασμένος να αντικρίσει τα ανίψια της Καλλιόπης με όπλα στα χέρια.«Τι κάνετε μωρέ εδά; Γι’ αυτό με σύρατε στα βουνά; Για να με βγάλετε από τη μέση πιο γρήγορα;»,τους ρωτά προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο. Ο Δημητρός και ο Νικολής δεν του απαντούν απλά σηκώνουν τα όπλα και τον σημαδεύουν.

Την ίδια ώρα ο Μαθιός με τον Αστέρη, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από τον Νικηφόρο για την παγίδα θανάτου, φτάνουν στο σημείο. Τα ξαδέρφια τους είναι έτοιμα να να πατήσουν την σκανδάλη, όμως ο Αστέρης ορμάει και τους σταματάει.

Ο Παύλος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Μόλις σώθηκε η ζωή του χάρη σε έναν Σταματάκη. «Σε ευχαριστώ, κοπέλι μου, σου χρωστάω τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν ήμουν εγώ στη θέση σου αν θα με είχα σώσει. Η αλήθεια είναι ότι δεν σας έχω κάνει και λίγα», λέει στον Αστέρη και του ζητάει να φύγει. Ο Δημητρός και ο Νικολής σαστίζουν, ενώ ο Μαθιός τους λέει να επιστέψουν στο χωριό και απαιτεί να μην ξανά υπακούσουν στις εντολές της μάνας του. Ο Δημητρός και ο Νικολής του δίνουν τον λόγο τους και φεύγουν σαν κυνηγημένοι.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler