ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Δίνει εντολή θανάτου για τον Τόλη

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Τόλης γνωρίζει πολλά και βγαίνει από το κελί του, αποφασισμένος να μιλήσει για όλα. Κάτι τέτοιο θα καταστρέψει, τόσο τον Ευθύμη, όσο και τους Σταματάκηδες. Ο Τόλης γνωρίζει την αλήθεια για τον θάνατο του Στεφανή, αλλά και για τον θάνατο του Κώστα..

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Δίνει εντολή θανάτου για τον Τόλη

Σε τραγική θέση θα βρεθεί ο Λευτέρης, απέναντι στον Τόλη, στη σειρά Σασμός. Μόλις ο Ευθύμης μάθει για την αποφυλάκιση του νεαρού, θα δώσει εντολή θανάτου, προκειμένου να γλιτώσει!

Ο Ευθύμης συγκεντρώνει τα τσιράκια του και περιγράφει το σχέδιό του. Μόλις ο Τόλης βγει από το σπίτι, όπου διαμένει, ένας από αυτούς θα οπλίσει και θα στείλει στον άλλον κόσμο τον νεαρό!

Ο κλήρος πέφτει στον Λευτέρη, ο οποίος και μόνο στην ιδέα πως θα σκοτώσει τον Τόλη, τρέμει, στη σειρά Σασμός. Ξέρει μέσα του πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί, όσο κι αν τον πιέσει ο Ευθύμης..

Ενώ του λέει ναι και βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο, ενημερώνει την Αιμιλία, η οποία συλλαμβάνει ξανά τον Τόλη, χωρίς πειστική δικαιολογία. Ο Ευθύμης καταλαβαίνει πως κάποιος από τα τσιράκια του τον πρόδωσε, με την προσοχή του να στρέφεται ξανά στον… Λευτέρη!

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια