ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αυτοί συλλαμβάνονται για την επίθεση στον Αστέρη

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ο Αστέρης την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι του δέχτηκε επίθεση. Κάποιος έβαλε εκρηκτικά με αποτέλεσμα ένας δυνατός κρότος να ακουστεί σε όλο το χωριό.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αυτοί συλλαμβάνονται για την επίθεση στον Αστέρη

Κι όμως, οι Βρουλάκηδες δε θα τη γλιτώσουν, στη σειρά Σασμός. Τα ανίψια της γιαγιάς Ειρήνης και ξαδέλφια της Αργυρώς θα δείξουν το σκληρό τους πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο Αντώνης να αναγκαστεί να τους συλλάβει.

Το σπίτι των Σταματάκηδων ανατινάχτηκε μέσα σε μια στιγμή. Ο Αστέρης, βαριά τραυματισμένος, οδηγείται στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Τα νέα φτάνουν παντού και η Αργυρώ καταρρέει στην αγκαλιά της οικογένειάς της. Όσο κι αν ζητούσε εκδίκηση, δεν ήθελε ποτέ να βλάψει πραγματικά τον Αστέρη.

Οι έρευνες για την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων ξεκινούν και ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης εστιάζει στη νέα άφιξη του χωριού. Ο Παύλος Βρουλάκης κατηγορείται πως εκείνος πέταξε την “βόμβα”, με σκοπό να ξεκινήσει το παιχνίδι της εκδίκησης.

Φυσικά, ο Παύλος αρνείται τα πάντα και ο Αντώνης εστιάζει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Οι Βρουλάκηδες οδηγούνται στο τμήμα με βαριές κατηγορίες, στη σειρά Σασμός. Αυτό το γεγονός έχει ως συνέπεια η Μαρίνα να θολώσει και να ξεσπάσει πολύ άσχημα στον αγαπημένο της, για την έλλειψη εμπιστοσύνης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια