Σασμός spoiler: Αυτό το κοινό συνδέει Αργυρώ και Σταύρο;

Σασμός spoiler: Αργυρώ και Σταύρος θα έρθουν πάρα πολύ κοντά, από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους. Φυσικά, στην αρχή θα γνωριστούν δύο συγγενικά τους πρόσωπα, με τη φιλία αυτή να είναι καρμική. Η Αργυρώ και ο Σταύρος θα είναι το νέο ζευγάρι, που θα διχάσει τηλεθεατές και πρωταγωνιστές.

Σασμός spoiler: Αυτό το κοινό συνδέει Αργυρώ και Σταύρο;

Η Μαρίνα και η Δέσποινα θα δέσουν αμέσως. Ο μεγάλος πόνος της Μαρίνας, είναι πως στα Γιάννενα δε βρίσκεται κοντά στον τάφο του γιου της. Αναζητώντας παρηγοριά, θα αρχίσει να φροντίζει το μνήμα ενός άλλου νεαρού, που πέθανε πρόσφατα και έχει το όνομα του Πετρή της. Όταν η Δέσποινα επισκεφτεί το νεκροταφείο, θα δει μία άλλη γυναίκα πάνω από τον τάφο του γιου της. Οι δυο πονεμένες ηρωίδες θα μοιραστούν τον πόνο τους, με τη φιλία αυτή να είναι καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς.

Κάτι παρόμοιο θα φέρει κοντά και τα δύο παιδιά της οικογένειας. Ο Σταύρος και η Αργυρώ θα γνωριστούν ξαφνικά, με τις οικογένειες αυτές να γίνονται σύντομα ένα. Αυτό που τους συνδέει, είναι πως θρηνούν για δύο πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως και η Αργυρώ, έτσι και ο Σταύρος, έχασαν ξαφνικά δικά τους άτομα, με τον πόνο να είναι αβάσταχτος. Ο Σταύρος θρηνεί για τον ξάδελφό του τον Πέτρο, ενώ η Αργυρώ για τον αδελφό της, τον Πετρή.

Οι απώλειες αυτές θα ενώσουν τους νεαρούς χαρακτήρες της σειράς, όπως αντίστοιχα θα ενώσουν και τη Δέσποινα με την Μαρίνα. Ο ένας θα αναζητήσει παρηγοριά στον άλλον. Αν και διστακτική, η Αργυρώ δε θα αργήσει να δεχτεί το ερωτικό κάλεσμα του Σταύρου, κάνοντας ένα βήμα στη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler