Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης στη σειρά

Σασμός Spoiler: Οι καταιγιστικές εξελίξεις δεν έχουν σταματημό κι η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Ένα άδοξο τέλος έρχεται για τη γιαγιά Ειρήνη στη σειρά «Σασμός», στο οποίο παίζουν καθοριστικό ρόλο η κόρη κι η εγγονή της. Ποιος ο ρόλος της Μαρίνας και της Αργυρούς στον θάνατο της γιαγιάς Ειρήνης;

Σασμός Spoiler: Αυτό είναι το τέλος της γιαγιάς Ειρήνης στη σειρά

Οι καταστάσεις φτάνουν στα άκρα κι ένας οδυνηρός θάνατος έρχεται να πλήξει την οικογένεια Βρουλάκη. Ο Πέτρος Βρουλάκης πέφτει νεκρός από το χέρι του Αστέρη Σταματάκη ύστερα από ένα μοιραίο λάθος.

Αυτή η κατάληξη θα οδηγήσει την οικογένεια Βρουλάκη στην διάλυση. Η Μαρίνα κι η Αργυρώ καταρρέουν. Οι δυο γυναίκες είναι απαρηγόρητες, ενώ φοβούνται για την ίδια τους τη ζωή.

Η γιαγιά Ειρήνη θα κάνει μια υποχώρηση και θα τους πει να φύγουν μακριά, να αποχωρήσουν και να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Η Μαρίνα θα πάρει την Αργυρώ και θα εξαφανιστούν από προσώπου γης. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τα ίχνη τους και μένει μόνη της, με μοναδική της συντροφιά τα πουλιά. Θα κλυστεί στον εαυτό της, από τη στεναχώρια και τη μοναξιά.

Η Μαρίνα κι η Αργυρώ θα καταφύγουν στα Γιάννενα, όπου θα προσπαθήσουν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους. Μολονότι θα αντιμετωπήσουν πολλές δυσκολίες κι οικονομικά προβλήματα, θα τα καταφέρουν. Ύστερα από πολλά χρόνια θα επιστρέψουν πίσω.

Αυτή, όμως, η απουσία τους σήμανε το τέλος για τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία πεθαίνει από τη θλίψη και τη στεναχώρια στη συνέχεια της σειράς «Σασμός». Η οικογένειά της διαλύθηκε κι η γέρικη καρδιά της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Κάποια από τα μεγαλύτερα μυστικά της οικογένειας θα θαφτούν για πάντα μαζί της. Πώς θα αντιδράσουν η Μαρίνα κι η Αργυρώ; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

Σασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός ΕιρηνηΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια