ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ατύχημα για Μαρίνα και Αντώνη – Ποιος θέλει να τους βγάλει από τη μέση;

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Όλα κυλούν όμορφα, μέχρι τη στιγμή που Αντώνης συνειδητοποιεί πως δε λειτουργούν τα φρένα του αυτοκινήτου. Φαίνεται πως ο Ευθύμης δεν παρατά το εκδικητικό του σχέδιο και κάνει τα πάντα, για να αποτελειώσει τον αστυνόμο που του στέρησε τη γυναίκα.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Ατύχημα για Μαρίνα και Αντώνη – Ποιος θέλει να τους βγάλει από τη μέση;

Ο Αντώνης και η Μαρίνα μπαίνουν στο αμάξι κι ετοιμάζονται για μία μεγάλη βόλτα, στη σειρά Σασμός. Ο ενθουσιασμός τους είναι μεγάλος, καθώς μετά από καιρό θα έχουν την ευκαιρία να πάνε μια εκδρομή μαζί, να χαλαρώσουν.

Ο Ευθύμης αναθέτει στον Λευτέρη να σκοτώσει τον Αντώνη, με τρόπο που να φανεί σαν ατύχημα. Ο Λευτέρης Ορφανός, όσο κι αν θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ευθύμη, αρνείται να μπει σε αυτό το τρυπάκι.

Έτσι, την εντολή του αφεντικού εκτελεί ο Πάνος, ο οποίος κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου! Ο Αντώνης δε το γνωρίζει, με αποτέλεσμα να ξεκινά την μεγάλη του βόλτα, μαζί με την αγαπημένη του, Μαρίνα.

Ο Αντώνης, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσπαθεί να φρενάρει, όμως δε τα καταφέρνει. Η Μαρίνα πανικοβάλλεται και αρχίζει να προσεύχεται. Για να καταφέρει να γλιτώσει τα χειρότερα, ο Αντώνης στρίβει το τιμόνι, με αποτέλεσμα το αμάξι να πέφτει στον γκρεμό.

Η Μαρίνα και ο Αντώνης προσγειώνονται άσχημα, το αμάξι διαλύεται και η αγωνία κορυφώνεται, στη σειρά Σασμός. Ευτυχώς, ανασύρονται και οι δύο έχοντας τις αισθήσεις τους. Το σχέδιο του Ευθύμη δεν πέτυχε αυτή τη φορά.

Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει.. Ο Αντώνης καταλαβαίνει πως κάποιος θέλει να του κάνει κακό. Ο πόλεμος έχει ξεκινήσει..

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια