Σασμός Spoiler: Αστέρης και Στέλλα θα τραβήξουν σύντομα χωριστούς δρόμους

Σασμός Spoiler: Ένας επεισοδιακός χωρισμός έρχεται στα επόμενα επεισόδια. Ο Αστέρης και η Στέλλα θα τραβήξουν σύντομα χωριστούς δρόμους, στη σειρά Σασμός, με τον πρωταγωνιστή να κάνει το πρώτο βήμα για τη διάλυση της σχέσης του.

Σασμός Spoiler: Αστέρης και Στέλλα θα τραβήξουν σύντομα χωριστούς δρόμους

Η συνάντησή του με την Αργυρώ, φέρνει στην επιφάνεια ένα πάθος πολύ έντονο. Όσο κι αν αγαπά και νοιάζεται την Στέλλα, η Αργυρώ ήταν για εκείνον ένας κεραυνοβόλος έρωτας. Κάτι πολύ δυνατό που δύσκολα μπορεί να αφήσει πίσω του.

Παρόλο που είναι ακατόρθωτο να είναι μαζί, ο Αστέρης γνωρίζει πως δε μπορεί να κοροϊδεύει άλλο την Στέλλα. Έτσι, θα ζητήσει τη γνώμη του αδελφού του, ο οποίος θα προσπαθήσει να τον κατευθύνει.

Ο Μαθιός του ζητάει να ξεκαθαρίσει την στάση του, απέναντι στην Στέλλα. Η θέση του, όμως, είναι πολύ δύσκολη. Όσο ο Αστέρης σκέφτεται τον χωρισμό, η Στέλλα κάνει όνειρα για τη σχέση τους, στη σειρά “Σασμός”.

Η ίδια κλείνει ένα διαμέρισμα για να το κάνει έκπληξη στον αγαπημένο της. Ο Αστέρης αναγκάζεται να υπογράψει το συμβόλαιο του νέου σπιτιού, παρόλο που μέσα του βουλιάζει. Η σκέψη της Αργυρούς δεν φεύγει από το μυαλό του.

Από την άλλη πλευρά, η Καλλιόπη πιέζει τον Αστέρη να μην αφήσει την Στέλλα. Η ασφυκτική πίεση της Καλλιόπης, κάνει τον Αστέρη να καθυστερήσει την καθοριστική του αυτή απόφαση. Όλα ανατρέπονται, όταν η Αργυρώ αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη…

Στο μεταξύ, η Στέλλα συνεχίζει να μην έχει ιδέα…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΑστέρηςΣασμός Στελλα