Σασμός Spoiler: Άσχημα τα πράγματα – Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην Κρήτη – Ποιοι μπλέκονται

Σασμός Spoiler: Ένα γεγονός έρχεται για να ταράξει τις ισορροπίες στην Κρήτη. Η είδηση για ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας φτάνει στο αστυνομικό τμήμα και διχάζει τους πρωταγωνιστές, στη σειρά Σασμός.

Σασμός Spoiler: Άσχημα τα πράγματα – Κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας στην Κρήτη – Ποιοι μπλέκονται

Όλα αυτά, όσο όλοι θρηνούν για τον ξαφνικό και αποτρόπαιο θάνατο του Στεφανή Σταματάκη. Κανείς δε μπορεί να συνέλθει από το σοκ, με τον αστυνόμο Αντώνη να βρίσκεται σε ετοιμότητα. Η βεντέτα ξέσπασε ξανά και ο τρόμος έχει σκορπιστεί παντού.

Η υπόθεση αυτή θα δυσκολέψει το έργο της αστυνομίας. Οι πολλές ώρες στο τμήμα, θα δώσουν την ευκαιρία στην Ντίνα να έρθει ακόμη πιο κοντά στον Αντώνη. Ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την παρανομία;

Όλοι θεωρούνται ύποπτοι κι ένοχοι. Ο Πέτρος Βρουλάκης δε θα αργήσει να επισκεφτεί το αστυνομικό τμήμα, με τον Αντώνη να τον περνάει από ανάκριση. Την ίδια στιγμή, η σχέση της Άσπας και του Στεφανή γίνεται γνωστή, με τα γεγονότα να γίνονται όλο και πιο περίπλοκα.

Καταγγελίες για ένα κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας θα φτάσουν στα αυτιά του αστυνόμου, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί όλο το νησί, στη σειρά Σασμός. Αυτό θα ενώσει την Ντίνα με τον Αντώνη, η οποία κάνει τα πάντα για να τον βλέπει καλά.

Τον νοιάζεται πραγματικά και τον φροντίζει. Θα καταφέρει να σβήσει τον έρωτα που νιώθει για την Μαρίνα Βρουλάκη; Την ίδια στιγμή, το άλλοθι του Κωστή καταρρέει. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του και καταλήγει με αρκετές κατηγορίες.

Ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος; Ποια πρόσωπα θα μπλεχτούν στη νέα αυτή υπόθεση και ποια θα είναι η τιμωρία τους;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoiler