Σασμός σποιλερ: Απίστευτη εξέλιξη με Μανόλη και Κλαίρη

Σασμός σποιλερ: Ένα από τα πιο τραγικά πρόσωπα του πρώτου κύκλου, ήταν αναμφίβολα ο Μανόλης, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή. Αυτή η σκηνή του εγκλήματος εντυπώθηκε στο μυαλό και στην ψυχολογία του νεαρού και από εκείνη τη στιγμή ο Μανόλης άρχισε να έχει περίεργη συμπεριφορά. Το έγκλημα κατά του γιατρού και η σύλληψη του Μαθιού επηρεάζουν περισσότερο από όλους τον Μανόλη και κατεπέκταση τη σχέση του με την Κλαίρη. Παράλληλα, και ο Αντώνης με τη Μαρίνα βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Σασμός σποιλερ: Απίστευτη εξέλιξη με Μανόλη και Κλαίρη

Αποφάσισε, όμως, να μη μιλήσει, καθώς γνωρίζει πως αν ο Νικηφόρος μάθαινε πως ο Μαθιός σκότωσε τον πατέρα του δε θα μπορούσε να το ξεπεράσει ποτέ. Ωστόσο, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Μανόλης, έπειτα από μία κρίση πανικού, αποκάλυψε το θανάσιμο μυστικό που έκρυβε στον Άγγελο. Στη συνέχεια, εκείνος εντοπίστηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος και όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια της σειράς πρόκειται να επηρεάσουν τον Μανόλη σε άσχημο βαθμό. Ο νεαρός, όπως θα παρακολουθήσουμε, είναι σοκαρισμένος από την εικόνα του Αγγέλου να κείτεται νεκρός μέσα στο σπίτι του πλημμυρισμένος στο αίμα.

Δεν μπορεί να καταλάβει ποιος σκότωσε το γιατρό και κυρίως για ποιον λόγο. Ο νεαρός ενώνει τα κομμάτια του παζλ και πνίγεται από τύψεις και ενοχές. Η Κλαίρη αλλά και η Θεοδώρα προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Μανόλης αλλάζει και πάλι συμπεριφορά ανησυχώντας τους δικούς του ανθρώπους. Η Κλαίρη προσπαθεί να τον στηρίξει, αλλά εκείνος τη διώχνει. Όπως θα δούμε η σχέση του ζευγαριού θα φτάσει κάπως έτσι στον χωρισμό.

SPOILERΣασμόςΣασμός spoiler