Σασμός spoiler: Αντρέας – Πάνω από το πτώμα μου θα γίνει σασμός

Σασμός spoiler: Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, παρατηρούμε ανατρεπτικές εξελίξεις με τον χαρακτήρα του Αντρέα. Ο Αντρέας προκαλεί έντονες αντιδράσεις δηλώνοντας ανοιχτά ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει, διασφαλίζοντας έναν αναταραχή στο χωριό.

Σασμός spoiler: Αντρέας – Πάνω από το πτώμα μου θα γίνει σασμός

Παράλληλα, η τυχαία συνάντηση του με την Εύα τον εκπλήσσει, αλλά αυτό δεν τον αποτρέπει από το να εκδικηθεί, πραγματοποιώντας τα σχέδιά του. Κρίνεται αν θα καταφέρει να εκδικηθεί και ποιος θα είναι ο αντίκτυπος των πράξεών του στο χωριό.

Το χωριό παρασκευάζεται για τον αρραβώνα της Αργυρώς και του Αστέρη, και όλα φαίνεται να καταλήγουν σε έναν θετικό τελικό, ακόμη κι αν ο επιθυμητός σασμός δεν πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, ο Αντρέας έχει διαφορετικά σχέδια και σκοπεύει να εκπλήξει όλους με τις ενέργειές του. Ταυτόχρονα, ο Αντώνης εξετάζει τον θάνατο του Ευθύμη και διατηρεί αμφιβολίες για την αθωότητα του Παύλου, που είναι φανερά συντετριμμένος από τον χαμό του φίλου του.

Ταυτόχρονα, ο Νικηφόρος αρχίζει να αποδέχεται το γεγονός ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του. Η Εύα, αφού επισκέπτεται το μνήμα του αδελφού της, ζητά από τον παπά Μιχάλη να μην αποκαλύψει την ταυτότητά της.
Μια δεύτερη αναπάντεχη συνάντηση του Αντρέα με την Εύα τον ενθουσιάζει, αφού δεν περίμενε ποτέ να την δει ξανά.

Στο επερχόμενο επεισόδιο της σειράς, οι εξελίξεις φαίνεται να είναι ακόμη πιο ανατρεπτικές. Ο Αντρέας, που αναμένεται να προκαλέσει μια θύελλα αντιδράσεων, αρνείται να υποχωρήσει, σηματοδοτώντας μια πιθανή καταιγίδα συγκρούσεων. Η συνάντηση του με την Εύα φέρνει προς τα εμπρός αναπάντεχα μυστικά και αναστάτωση, αλλά ο Αντρέας δεν φαίνεται να είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα σχέδιά του για εκδίκηση.

Καθώς οι χαρακτήρες εξελίσσονται και οι πλοκές εντείνονται, απορρίπτοντας τις προσδοκίες, η σειρά δημιουργεί μια συναρπαστική ατμόσφαιρα αγωνίας και ανατροπών που κρατά το κοινό σε αγωνία για το μέλλον των χαρακτήρων και του χωριού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος