Σασμός spoiler: Αντρέας – Μαθιός σε αιματηρή κόντρα

Σασμός spoiler: Το αποψινό επεισόδιο είναι γεμάτο αναταράξεις και συναρπαστικές εξελίξεις. Ο Αντρέας και ο Μαθιός βρίσκονται σε μια εξαιρετικά τεταμένη στιγμή και η σχέση τους φτάνει στο σημείο του χωρισμού. Ωστόσο, αυτή η ρήξη δεν θα παραμείνει ανεκμετάλλευτη, καθώς ένας από αυτούς θα επιδιώξει να πάρει εκδίκηση.

Σασμός spoiler: Αντρέας – Μαθιός σε αιματηρή κόντρα

Μια τυχαία συνάντηση σηματοδοτεί την έναρξη του τέλους και φέρνει μαζί της μια σειρά από σκοτεινά και ανησυχητικά γεγονότα που θα πλήξουν το χωριό. Αυτή η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών δεν φαίνεται να έχει τέλος και φέρνει μαζί της παράπλευρες και άδικες απώλειες για πολλούς.

Η Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, ο οποίος προσπαθεί να αντιληφθεί τις προθέσεις της. Ωστόσο, η Εύα κρατά τα χαρτιά της κλειστά και αφήνει το μυστήριο να επικρατήσει. Παράλληλα, ο Αντρέας πλησιάζει τη Στέλλα με σκοτεινές προθέσεις, ενώ γνωρίζεται με τη Βασιλική, προκαλώντας ανακαταλήψεις και αναταράξεις στο χωριό.

Σκοτεινές αναμνήσεις ξυπνούν στο μυαλό της Θοδώρας, σχετικά με τη μέρα της πρόβας νυφικού, και αυτό προβληματίζει τη Μαρίνα. Η ανακάλυψη των παλαιότερων γεγονότων φέρνει νέα εντάσεις και αναταράξεις στο χωριό.

Όσον αφορά την υπόθεση του φόνου του Ξαξίρη, η αθωότητα του Βαγγέλη αποδεικνύεται, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για την αλήθεια φαίνεται να μην έχουν αποτέλεσμα.Ο Νικηφόρος αγωνίζεται με τον εαυτό του, προσπαθώντας να αποδεχτεί τον Μαθιό, και αυτή η εσωτερική μάχη τον ταλαιπωρεί.

Παράλληλα, η ένταση μεταξύ του Αντρέα και του Μαθιού φουντώνει, και η τυχαία συνάντηση τους πυροδοτεί μια κόντρα μεταξύ τους, όπου μόνο ένας από τους δύο είναι πιθανό να κερδίσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος