Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα σε Καυτή ερωτική νύχτα – Το σκηνικό

Σασμός Spoiler: Επιτέλους, οι δυο τους έρχονται κοντά. Ο Αντώνης και η Μαρίνα περνούν μία έντονη ερωτική νύχτα στη σειρά Σασμός, με την αγάπη τους να φουντώνει. Μετά από ένα ρομαντικό δείπνο, η Μαρίνα αποφασίζει να παραδοθεί στον μεγάλο της έρωτα.

Σασμός Spoiler: Αντώνης και Μαρίνα σε Καυτή ερωτική νύχτα – Το σκηνικό

Μετά από πολλά χρόνια, θεωρεί πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το επόμενο βήμα με τον αγαπημένο της. Ο Αντώνης νιώθει ευτυχισμένος. Έχει στην αγκαλιά του τη γυναίκα που ερωτεύτηκε όσο καμία άλλη.

Στο μεταξύ, η Ντίνα μένει πίσω να μαζεύει τα σπασμένα. Τα φτερά της έχουν κοπεί, ενώ οι κινήσεις του Αντώνη γίνονται όλο και πιο ύποπτες. Θα αποκαλυφθεί το ζευγάρι ή οι δυσκολίες δε θα το αφήσουν να συνεχίσει;

Ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πρώτη τους ερωτική νύχτα μετά από καιρό, στη σειρά Σασμός. Το τραγούδι τους που έχει γραφτεί για το ζευγάρι αυτό -Βασίλης Σκουλάς: Τα Αντίθετα-, παίζει και ταξιδεύει τους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με το TiVi, η Μαρίνα θα αφεθεί στην αγκαλιά του Αντώνη και για πρώτη φορά θα ενώσουν τα κορμιά τους σε μια βραδιά έρωτα, γεμάτη τρυφερότητα, αλλά και πόνο, απελπισία…

Δε μπορούν να αποκαλύψουν αυτή τη σχέση. Το αγκάθι αυτό μένει μέσα τους και τους τρυπάει τα σωθικά. Βιώνουν κάτι δυνατό, αλλά ταυτόχρονα παράνομο. Η Κρήτη θα κλονιστεί στο άκουσμα αυτής της σχέσης.

Στο μεταξύ, η Ντίνα ελπίζει. Ο Αντώνης, όμως, είναι θαμπωμένος από την γλυκιά του Μαρίνα και δε μπορεί να την ξεχάσει…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός αντωνηςΣασμός Μαρινα