ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αντώνης και Άσπα στήνουν παγίδα στον Κώστα

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Σίγουρη πως ο Κώστας κρύβεται από πίσω, αποφασίζει να τον ξεσκεπάσει με τον χειρότερο τρόπο. Ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη Φραγκιαδάκη, ο οποίος (αν και σίγουρος πως η φόνισσα είναι η Καλλιόπη) δέχεται να στήσουν παγίδα στον Κώστα.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Αντώνης και Άσπα στήνουν παγίδα στον Κώστα

Κι όμως, ο Αντώνης ζητά από την Άσπα μία τεράστια χάρη που σε κάποιους δε θα βγει σε καλό, στη σειρά Σασμός. Οι μέρες περνούν και ο πραγματικός δολοφόνος του Άγγελου φαίνεται πως έχει συλληφθεί. Η Άσπα, όμως, τρώγεται μέσα της πως δεν σκότωσε η Καλλιόπη τον αγαπημένο της…

Ο Αντώνης της αναφέρει πως θα πρέπει να την “χρησιμοποιήσει” σαν δόλωμα, προκειμένου να στριμωχτεί ο Κώστας. Αυτό θα επιτευχθεί μόνο εάν η Άσπα δεχτεί να τον προσεγγίσει ξανά…

Η Άσπα, ακούγοντας τις οδηγίες του Αντώνη, ζητά από τον Κώστα να μιλήσουν, στη σειρά Σασμός. Ο Κώστας την επισκέπτεται στην καντίνα, χωρίς να γνωρίζει πως η αστυνομία καραδοκεί κρυμμένη.

Η Άσπα καταρρέει στα χέρια του Μύρωνα, γεμάτη τύψεις. Ο άντρας της ζωής της πέθανε εξαιτίας του πρώην της κι αυτό είναι τόσο βαρύ που δε μπορεί να το χωνέψει.

Πάνω σε έναν καυγά, ο Κώστας εξοργίζεται και φωνάζει πως εκείνος δολοφόνησε τον Άγγελο, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Μόλις το ομολογεί, η αστυνομία ορμά και τον συλλαμβάνει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιο