Σασμός spoiler: Ανάβουν τα αίματα για Αντρέα – Μαθιό

Σασμός spoiler: Το trailer για το επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, και φέρνει μπροστά στο φως μια σειρά από ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Σασμός spoiler: Ανάβουν τα αίματα για Αντρέα – Μαθιό

Κύρια στιγμή του επεισοδίου είναι η αντιπαράθεση μεταξύ των χαρακτήρων Μαθιού και Αντρέα Βρουλάκη. Σύμφωνα με το trailer, η Εύα επισκέπτεται τον Παύλο, όμως δεν αποκαλύπτει τις προθέσεις της, κρατώντας τα χαρτιά της κλειστά. Τα πράγματα φαίνεται να είναι εξαιρετικά αμφίσημα σε αυτή την συνάντηση.

Παράλληλα, ο Αντρέας πλησιάζει τη Στέλλα με σκοτεινούς σκοπούς, ενώ γνωρίζεται με τη Βασιλική, προφανώς ξεκινώντας νέες δυνατότητες συνεργασίας ή αντιπαράθεσης. Στο επεισόδιο, η Θοδώρα ξυπνά σκοτεινές αναμνήσεις από τη μέρα της πρόβας νυφικού, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα.

Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται η αθωότητα του Βαγγέλη για το φόνο του Ξαξίρη, ενώ οι προσπάθειες του παπά να πείσει τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο για σασμό αποδεικνύονται ανεπιτυχείς. Ο χαρακτήρας του Νικηφόρου παλεύει με τον εαυτό του προκειμένου να βρει τρόπο να αποδεχτεί τον Μαθιό.

Τέλος, η ένταση μεταξύ των χαρακτήρων Αντρέα και Μαθιού φουντώνει, με μια τυχαία συνάντηση τους να πυροδοτεί την κόντρα ανάμεσά τους. Αναμένεται να διαπραγματευτούν μια σοβαρή σύγκρουση, με τον επόμενο επεισοδιακό καβγά τους τους να αφήνει ανοικτό το ερώτημα για τον νικητή αυτής της κόντρας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος