ΣΑΣΜΟΣ Spoiler: Ανατροπή! Ο Μανώλης καταδίδει το Μαθιό στην αστυνομία

ΣΑΣΜΟΣ Spoiler: Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ, Ο Μανώλης, όπως όλοι οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού γνωρίζουμε, είναι ο μόνος που έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή: Τον Μαθιό. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει μιλήσει. Φοβάται.

ΣΑΣΜΟΣ Spoiler: Ανατροπή! Ο Μανώλης καταδίδει το Μαθιό στην αστυνομία

Στα επόμενα επεισόδια όμως, της σειράς ένα περιστατικό θα του… γυρίσει το μυαλό και θα κάνει την ανατροπή αποκαλύπτοντας όλα όσα είδαν τα μάτια του!

Ο Μανόλης δεν μπορεί να ηρεμήσει από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Στεφανής. Οι μνήμες από τη στιγμή που ο Μαθιός πυροβολεί τον ξάδελφο του τον κυριεύουν και γυρνούν καθημερινά σαν εφιάλτης. Ο φόβος τον έχει κυριεύσει και για αυτό δεν αποκαλύπτει σε κανέναν όσα είδε. Ωστόσο, όλα αλλάζουν.

Ο Μανόλης βλέπει τον Μαθιό και τη Βασιλική να φιλιούνται και τότε αποφασίζει να μιλήσει και να τον καταγγείλει στην Αστυνομία. Δεν θέλει, όμως, να το κάνει ο ίδιος, προκειμένου να μη γυρέψει ο Μαθιός εκδίκηση. Αποφασίζει, λοιπόν, να στείλει ένα γράμμα.

Πράγματι, γράφει σε μία σελίδα όσα είδε την ημέρα του φόνου και ανώνυμα στέλνει έναν φάκελο στην Αστυνομία. Εν τω μεταξύ, ο ίδιος και ο Νικηφόρος ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για το Ηράκλειο. Ο Μανόλης αγωνιά για το αποτέλεσμα της παράδοσης του φακέλου ενώ μπαίνει στο αυτοκίνητο του Μαθιού, ο οποίος θα τους μεταφέρει στο Ηράκλειο, Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, όμως, ένα αστυνομικό μπλόκο απειλεί να θέσει τη ζωή του Μαθιού σε κίνδυνο.

Ο Μανόλης πιστεύει πως το γράμμα του έφτασε στους αστυνομικούς και ο Μαθιός θα συλληφθεί. Όμως, εκείνος γλιτώνει τη σύλληψη από την Αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο χάνεται.

Έτσι, ο Μαθιός φτάνει ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη. Ο πρώτος, στη συνέχεια, επιστρέφει στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με τη Βασιλική. Καθώς φιλιούνται παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη φτάνει έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδυνεύει να μην παραμείνει και τόσο κρυφός. Λίγες μέρες αργότερα, ο Νικηφόρος και Μανόλης επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η Αστυνομία έχει στραφεί σε κάποιον ύποπτο για τον φόνο του Στεφανή. Ωστόσο, ο Μανόλης δεν ξέρει αν τελικά ο Αντώνης έχει διαβάσει ή όχι το γράμμα του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός μανωλης