ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η περιουσία του Βασίλη βρίσκει δικαίωση

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Τα χωράφια του Άγγελου βρίσκονται στα χέρια της Αργυρώς και των Βρουλάκηδων και η οργή της είναι τεράστια. Έχοντας στο πλάι της μόνο τον Νικηφόρο, κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί αυτή την οικογένεια, ξανά, με τον χειρότερο τρόπο.

ΣΑΣΜΟΣ SPOILER: Η περιουσία του Βασίλη βρίσκει δικαίωση

Στα όρια της θα φτάσει η Καπετάνισσα. Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από τα τελευταία γεγονότα που έχουν στιγματίσει, τόσο την ίδια, όσο και τους γύρω της, και συνδέονται και με την κληρονομιά που της άφησε ο Βασίλης. Ενώ όμως φαίνεται πως έχει ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος, η Καλλιόπη θα είναι η πρώτη που θα υποχωρήσει. Μόλις το σπίτι της πάρει φωτιά και την σώσει από βέβαιο θάνατο ο Παύλος, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στη ζωή της. Θα παραχωρήσει η Καλλιόπη τα χωράφια της στους Βρουλάκηδες, ως “ευχαριστώ” στον Παύλο, ή θα έρθει με άλλον τρόπο η εκεχειρία στις δύο οικογένειες; Όλα ανατρέπονται ξανά στα επόμενα επεισόδια.

Τα γεγονότα ξεκινούν όταν το σπίτι της Καλλιόπης τυλίγεται στις φλόγες και ο Παύλος βρίσκεται εκείνη τη στιγμή απ’ έξω και τρέχει να τη σώσει. Η φωτιά, όμως, στο σπίτι των Σταματάκηδων εγείρει ερωτήματα και αναζωπυρώνει την βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Τότε, τα ξαδέρφια Σταματάκηδες, ο Νικολής κι ο Δημητρός αναλαμβάνουν δράση κι αποφασίζουν να εκδικηθούν τους Βρουλάκηδες καίγοντας τη γη τους. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο φτάνει στα αυτιά του Νικηφόρου, ο οποίος τους καρφώνει στον Μαθιό και τον Αστέρη.

Έτσι, γνωρίζοντας τι πάνε να κάνουν τρέχουν στα κτήματα, όπου έρχονται αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα. Ο Δημητρός σημαδεύει με όπλο τον Παύλο και απειλεί να τον σκοτώσει. Ο Αστέρης, όμως, με γρήγορα αντανακλαστικά του επιτίθεται και σώζει τον Βρουλάκη από βέβαιο θάνατο. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός ορμά στον Νικολή προκειμένου να τον ακινητοποιήσει. Γρήγορα φτάνει η αστυνομία στον χώρο και οι Σταματάκηδες συλλαμβάνονται. Τα νέα δε θα αργήσουν να φτάσουν στα αυτιά της Καλλιόπης, η οποία γίνεται έξω φρενών με τους γιους της που ευθύνονται για τη σύλληψη των Σταματάκηδων

Νιώθοντας ευγνωμοσύνη για τον άνθρωπο που της έσωσε τη ζωή, ακόμη κι αν αυτός είναι Βρουλάκης, θέλει να ανταποδώσει το καλό που της έκανε. Έτσι, του λέει πως είναι διατεθειμένη να κάνει στην άκρη την οργή της, προκειμένου να έρθει ξανά η ισορροπία.

Για την αρχική σελίδα του Alpha – « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός 2ος ΚύκλοςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια