Σασμός spoiler: Αλλαγή σχεδίων για τον Αντρέα – Έρωτας τον χτυπάει κατά κούτελα

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας, που θα υποδυθεί ο Βασίλης Μπισμπίκης, εισέρχεται στον Σασμό με τον σκοπό να αναστατώσει την ζωή όλων και να φέρει αλλαγές που θα έχουν βαθύ αντίκτυπο.

Σασμός spoiler: Αλλαγή σχεδίων για τον Αντρέα – Έρωτας τον χτυπάει κατά κούτελα

Ο πρώτος ξάδερφος του Παύλου και ο αδερφός του Τηλέμαχου έχει έντονη επιθυμία για εκδίκηση και αποφασίζει να μην αφήσει ποτέ τις δύο οικογένειες να ηρεμήσουν. Μόνο με τον θάνατο τους να γίνει αυτό. Έτσι, καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να αποτρέψει τον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη, δημιουργώντας μια νέα κληρονομική εχθρότητα.

Ωστόσο, το σχέδιό του για εκδίκηση δεν θα εξελιχθεί ακριβώς όπως το είχε σχεδιάσει, καθώς θα ερωτευτεί παράφορα. Συγκεκριμένα, ο Αντρέας θα συναντήσει την Εύα Φαρμάκη, την αδερφή του Ευθύμη, που επίσης έρχεται στην Άνω Ποριά για να ψάξει για απαντήσεις σχετικά με τον φόνο του αδελφού της.

Στην αρχή, ο Αντρέας θα προσεγγίσει την Εύα με σκοπό να μάθει όλα τα μυστικά της, και ακόμη θα εκφράσει τον θαυμασμό του στον Τηλέμαχο. Ωστόσο, αρχικά η Εύα θα αντιδρά αρνητικά στον νέο αυτό ερωτικό ενδιαφέρον που εκδηλώνει ο Αντρέας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος trailerΣασμος ΑνδρεαςΣασμός ΑστέρηςΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμοσ τρειλερ