Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Βασιλική και Μαθιό για τον Νικηφόρο!

Σασμός Spoiler: Έναν πολύ μεγάλο και επεισοδιακό καυγά θα δούμε ανάμεσα στον Μαθιό και την Βασιλική. Ο λόγος είναι ο Νικηφόρος, ο οποίος δεν γνωρίζει ακόμα την αλήθεια για την σχέση που διατηρεί ο θείος του, που πια τον βλέπει σαν πατέρα, με την μητέρα του. Ο Μαθιός θέλει διακαώς να του πει όλη την αλήθεια αλλά η Βασιλική μόνο στο άκουσμα αυτό τρελαίνεται και ένας έντονος καυγάς αναμεσά τους ξεσπά.

Σασμός Spoiler: Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Βασιλική και Μαθιό για τον Νικηφόρο!

Ο Μαθιός πιστεύει πως δεν πρέπει άλλο να του κρύβουν την αλήθεια που αφορά την σχέση τους καθώς έχει περάσει πολύς καιρός και ισχυρίζεται πως ο Νικηφόρος είναι πλέον στην θέση να καταλάβει και να κατανοήσει τι συμβαίνει με τον θείο του και την μητέρα του.

Ο Μαθιός όμως επιμένει πως ο Νικηφόρος πρέπει να μάθει την αλήθεια και ένας έντονος καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε αυτόν και την Βασιλική στην σειρά Σασμός. Για πρώτη φορά θα δούμε το αγαπημένο ζευγάρι έτσι καθώς θα ειπωθούν κουβέντες που μπορεί και να πονέσουν. Θα καταφέρει άραγε η Βασιλική να του αλλάξει γνώμη ή ο Μαθιός θα τα τινάξει όλα στον αέρα λέγοντας όλη την αλήθεια στον ανιψιό του;

Η Βασιλική ακούγοντας τον ξεσπά άσχημα καθώς δεν θέλει να μαθευτεί η αλήθεια γιατί τρέμει την αντίδραση του γιού της που τον λατρεύει. Δεν μπορεί να διανοηθεί πως ο Μαθιός θα του τα αποκαλύψει όλα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να το αποτρέψει αυτό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός spoilerΣασμός ΒασιλικηΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμος Μαθιοσ