Σασμός Spoiler: Άγγελος και Αστέρης πιάνονται στα χέρια για την Στέλλα

Σασμός Spoiler: Στα χέρια θα πιαστούν ο Άγγελος και ο Αστέρης, στη σειρά Σασμός. Παρόλο που οι σχέσεις τους ξεκίνησαν καλά, με τον Αστέρη να τον υποδέχεται στην οικογένεια, η συνέχεια θα είναι εκρηκτική.

Σασμός Spoiler: Άγγελος και Αστέρης πιάνονται στα χέρια για την Στέλλα

Ο Άγγελος ερωτεύεται παράφορα την Στέλλα και το μεταξύ τους ειδύλλιο ξεκινά. Αν και διστακτική στην αρχή, η Στέλλα τον εμπιστεύεται και του εκμυστηρεύεται τον πόνο που βίωσε από τον Αστέρη Σταματάκη.

Μάλιστα, ο Άγγελος συνεχίζει το παιχνίδι των αποκαλύψεων, αναφέροντάς της πως είναι ξάδελφός τους. Κι ενώ η σχέση αυτή ξεκινά, ο Άγγελος νιώθει την ανάγκη να γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

Ο Άγγελος και ο Αστέρης θα έχουν μία έντονη συζήτηση για την Στέλλα, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος θα του αναφέρει πως είναι ερωτευμένος μαζί της, με τον Αστέρη να δίνει τις ευχές του. Χαίρεται πολύ που η Στέλλα συνεχίζει τη ζωή της.

Από την άλλη πλευρά, ο Άγγελος δεν είναι και τόσο θετικός. Το γυαλί έχει σπάσει, από τη στιγμή της αποκάλυψης. Όταν η Στέλλα του είπε πως ο Αστέρης την εγκατέλειψε έγκυο για άλλη γυναίκα, κάτι μέσα του έσπασε.

Ο Άγγελος ξεσπάει στον ξάδελφό του, κατηγορώντας τον για τον τρόπο που φέρθηκε στη Στέλλα. Φυσικά, ο Αστέρης δε θα το δεχτεί τόσο εύκολα. Θα του πει πως δεν του πέφτει λόγος και η ένταση θα κορυφωθεί. Οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι, με τον Άγγελο να γίνεται -σταδιακά- παρείσακτος στους Σταματάκηδες.

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδια