Σασμός – Σώζει τον Χρήστο απο του χάρου τα δόντια

Σασμός – Οι εγκληματικές ενέργειες καταλαμβάνουν τον Γιακωβάκη, αλλά ο Αντώνης, όπως φαίνεται στα επόμενα επεισόδια, επεμβαίνει έγκαιρα για να τον προστατέψει. Καθώς ο Χρήστος καταφθάνει στο σπίτι του το βράδυ και συνομιλεί με τον Αντώνη στο τηλέφωνο, δέχεται πισώπλατο χτύπημα, με επιθετική πρόθεση να τον σκοτώσει.

Σασμός – Σώζει τον Χρήστο απο του χάρου τα δόντια

Ευτυχώς, ο Αντώνης, όπως αποκαλύπτεται στη σειρά, κατανοεί το τι συμβαίνει και ενημερώνει αμέσως τις αρχές για να στείλουν ασθενοφόρο, ενώ ο ίδιος κατευθύνεται προς το σημείο με αστυνομική οχήματα. Έτσι, ο Χρήστος μεταφέρεται γρήγορα στο νοσοκομείο. Ακολούθως, ο Αντώνης ζητά την εγκατάσταση καμερών στο σπίτι του από την εισαγγελία, ενώ αποστέλλει έναν κρυφό αστυνομικό στο νοσοκομείο για προστασία. Τέλος, παρακείμενα προειδοποιεί όλους να μην μιλήσουν στη Στέλλα για την επίθεση στον εισαγγελέα, καθώς γνωρίζει ότι ο Χρήστος επιθυμεί να την προστατέψει και να μην την ανησυχήσει.

Στη συνέχεια, όπως θα δούμε, η Στέλλα αντιμετωπίζει τις συναισθηματικές της αντιδράσεις έπειτα από την απόφαση του Χρήστου να μετακινηθεί στην Αθήνα. Παράλληλα, ο Αντώνης ζητά τη βοήθεια της γιαγιάς Ειρήνης για να εντοπίσουν και να αποκαλύψουν τη θέση του Ανδρέα, ο οποίος κρύβεται. Διαθέτοντας τον αριθμό του τηλεφώνου του, εντοπίζουν τη θέση του μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, προετοιμάζοντας έτσι τη δράση του και να καταφέρουν να τον πιάσουν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ