Σασμός – Σοκ – Περνούν χειροπέδες στους Βρουλάκηδες

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα αναπτυχθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές, καθώς ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος συλλαμβάνονται για απόπειρα δολοφονίας.

Σασμός – Σοκ – Περνούν χειροπέδες στους Βρουλάκηδες

Αν και η Εύα προσπάθησε να πείσει τον Αντρέα να μην αντιδράσει αντισταθμίζοντας τον Μαθιό, μέχρις ότου επιβεβαιωθεί η ενοχή του, ο Αντρέας αγνόησε τη συμβουλή και τελικά βρέθηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Αφού ο Μαθιός Σταματάκης αποφασίζει να παραδοθεί για τον θάνατο του Λάζαρου, ο Αντρέας, ο Τηλέμαχος και οι Μουντάκηδες, ουσιαστικά η οικογένεια του Λάζαρου, αρχίζουν να σχεδιάζουν τη δολοφονία του πρώτου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννος επιλέγεται να εκτελέσει μια εξ’ αποστάσεως πυροβολιστική επίθεση κατά του Μαθιού, όταν εκείνος απελευθερώνεται από το κρατητήριο. Παρόλα αυτά, ο Αντρέας διατηρεί συνεχώς τις αμφιβολίες του, αντιδρώντας στην έλλειψη εμπιστοσύνης προς τον Γιάννο. Σύμφωνα με αναφορές, ο Γιάννος, μόλις ενημερωθεί για το χρονικό σημείο αποφυλάκισης του Μαθιού, αποφασίζει να κρυφτεί απέναντι από το αστυνομικό τμήμα και να εκτελέσει την επίθεσή του ανελέητα.

Δυστυχώς, η σφαίρα του βρίσκει τη Ντίνα στην πλάτη, καθώς εκείνη, ακούγοντας τον θόρυβο, επιχειρεί να προστατέψει τον Μαθιό. Από αυτήν τη στιγμή και μετά, η αστυνομική έρευνα ξεκινά και ο Αντρέας με την παρέα του βρίσκονται στο στόχαστρο των αρχών λόγω της δολοφονικής επίθεσης. Παρά το γεγονός ότι τα αδέρφια Βρουλάκη έχουν άλλοθι, παραμένοντας στο ξενοδοχείο την ημέρα της επίθεσης, ο Μύρωνας τους συλλαμβάνει αγνοώντας τυχόν αντιδράσεις.

Αρχικά, τους οδηγεί στον Αντώνη, ο οποίος προειδοποιεί τον Αντρέα λέγοντάς του: “Τέρμα οι ευγένειες, Βρουλάκη. Χτύπησες αστυνομικό και δεν θα περάσει έτσι αυτό. Ξέρω όμως τις προθέσεις σου και σε προειδοποιώ. Ό,τι έχεις στο μυαλό σου, βγάλ’ το, γιατί θα σε χώσω τόσο βαθιά στη φυλακή.”

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος