Σασμός – Σοκ – Η Βασιλική πέφτει στο γκρεμό

Σασμός – Το φινάλε της σειράς του ALPHA, επιφυλάσσει τραγικές εξελίξεις. Μετά τον θάνατο του Μαθιού, η Βασιλική αποφασίζει να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Ο Σταματάκης παραδίδεται στην αστυνομία για τον φόνο του Στεφανή, αλλά κατά τη μεταφορά του στο αστυνομικό τμήμα, θυσιάζεται για να σώσει τον Ρούσσο, που έχει πέσει σε ενέδρα θανάτου από τον Ανδρέα.

Σασμός – Σοκ – Η Βασιλική πέφτει στο γκρεμό

Ο Μαθιός τραυματίζεται θανάσιμα και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υποκύπτει στα τραύματά του, αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα χέρια της Βασιλικής. Η Βασιλική βυθίζεται σε θλίψη και πένθος, και κανείς δεν μπορεί να την παρηγορήσει, ούτε το μωρό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στα επόμενα επεισόδια της σειράς, παίρνει την μικρή Ματθίλδη στην αγκαλιά της και πηγαίνει στην άκρη του γκρεμού, αποφασισμένη να πηδήξει.

Εκείνη τη στιγμή, φαντάζεται ότι βλέπει τον Μαθιό μπροστά της. Εκείνος της ζητάει να κάνει πίσω και να μεγαλώσει το παιδί τους με αγάπη, τερματίζοντας τη βεντέτα. Η Βασιλική υπακούει και κάνει πίσω. Η βάφτιση της μικρής γίνεται αφορμή για τον σασμό, φέρνοντας μια αχτίδα ελπίδας και ειρήνης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ