Σασμός – Σκοτεινοί Διάλογοι Γίνονται Πράξη

Σασμός – Η νέα εβδομάδα φέρνει  νέες εξελίξεις και  αναταραχές στην κορυφαία σειρά. Απόψε, η Άνω Ποριά πλησιάζει τη σκοτεινή νύχτα της. Ο Αντρέας σχεδιάζει λεπτομερώς τη φυγή του Λάζαρου και της οικογένειάς του προς την Κωνσταντινούπολη.

Σασμός – Σκοτεινοί Διάλογοι Γίνονται Πράξη

Ωστόσο, αγνοεί το σκοτεινό σχέδιο της Βασιλικής και της Καλλιόπης, που σκοπεύουν να εκτελέσουν τον δολοφόνο του Νικηφόρου στο κρησφύγετό του πριν ανατείλει ο ήλιος. Η Καλλιόπη προειδοποιεί για προσοχή: “Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικές. Θα ακολουθήσουμε το σχέδιο κατά γράμμα. Είναι ο μόνος τρόπος να μην πέσουν οι υποψίες πάνω μας, νύφη μου.” Παράλληλα, ο Αντρέας ζει ένα ερωτικό βράδυ με την Εύα, αλλά η συνέχεια δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα.

Η Εύα αποκαλύπτει ότι υποψιάζεται τον Μαθιό ως δολοφόνο και, παρότι συμφωνεί μαζί της, δεν λαμβάνει περισσότερες πληροφορίες. Αρνείται να συνεργαστεί κατά του Μαθιού, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει πρώτα να μάθει περισσότερα. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέας αναζητά τον Βαγγέλη, κρύβοντας τη συνάντησή του με την Εύα. Η Ντίνα φτάνει στο μέρος, αναζητώντας τον αγαπημένο της, δυσκολεύοντας την κατάσταση. Ο Βαγγέλης, για να μην αποκαλύψει τη συνάντησή του, αγνοεί τη Ντίνα. Ταυτόχρονα, η Μαρίνα αισθάνεται ότι κάτι κακό εποικείται στο χωριό τους.

Ο Αστέρης, έπειτα από συζήτηση με τη Βασιλική, αναζητά μοναξιά για να σκεφτεί. Τα λόγια της ακόμα ψελλίζουν στα αυτιά του. Ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει τον λόγο της απομόνωσής του, εκείνος αντιδρά, δηλώνοντας ότι θα μοιραστεί τα πάντα όταν αισθανθεί έτοιμος, ενώ εκείνη αντιλαμβάνεται τον τοίχο που υψώνεται ανάμεσά τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος