Σασμός – Σκληρή η Αργυρώ – Του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Αργυρώ ασκεί πιέσεις στον Αστέρη, απειλώντας ότι θα καταδώσει τον Μαθιό αν δεν τον παραδώσει ο ίδιος.

Σασμός – Σκληρή η Αργυρώ – Του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό

Οι σκιές του παρελθόντος είναι πυκνές, καθώς ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος πιστεύουν στην ενοχή του Μαθιού για τον θάνατο του Λάζαρου. Ετοιμάζονται να οργανώσουν εκδίκηση με τους συγγενείς του θύματος, παρά την έλλειψη σαφών αποδείξεων από την αστυνομία σχετικά με το εάν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα. Η Βασιλική, που είναι έγκυος, βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς η χαρά της σκιάζεται από την αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον του Μαθιού.

Για να προστατέψει τον εαυτό της και το παιδί της, σκέφτεται σοβαρά να παραδοθεί, θυσιάζοντας τον έρωτά της. Η Εύα, αποφασισμένη να ξεσκεπάσει την αλήθεια για τον αδερφό της, απειλεί να αποκαλύψει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Μαθιό στον θάνατο του Στεφανή. Αντιμέτωπη με τον Παύλο, ο οποίος την απειλεί με την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητας, η Εύα βρίσκεται σε έναν ανοιχτό κοντινό πόλεμο με το παρελθόν της.

Σε μια παρανοϊκή κούρσα ανάμεσα σε αγάπη, προδοσία και αναζήτηση δικαιοσύνης, οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με επικίνδυνες επιλογές. Καθώς οι αλήθειες ξεπλένονται από το πέπλο του μυστηρίου, οι σχέσεις δοκιμάζονται και η εκδίκηση είναι σκοτεινή σκιά που πλανάται πάνω από τους πάντες.

Καθώς η πλοκή συνεχίζεται να αναπτύσσεται, η ένταση και ο κίνδυνος αυξάνονται, αφήνοντας το κοινό να αναρωτιέται πώς θα εξελιχθούν οι ζωές των χαρακτήρων και ποιος θα βρει την ανάκαμψη από αυτήν την πολύπλοκη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος