Σασμός: Σε κατάσταση ΣΟΚ η Αργυρώ Βρουλάκη επεμβαίνει Ψυχολόγος

Σασμός – Ψυχολόγος θα επέμβει για την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Μετά τους πυροβολισμούς που ρήμαξαν το σπίτι των Βρουλάκηδων, άσχημες αναμνήσεις θα κυριεύσουν την πρωταγωνίστρια.

Σασμός: Σε κατάσταση ΣΟΚ η Αργυρώ Βρουλάκη επεμβαίνει Ψυχολόγος

Άλλωστε, πως μπορεί να ξεχάσει την εικόνα αυτή που της τσακίζει την ψυχή. Τον νεκρό της πατέρα στην αυλή του σπιτιού της, γεμάτο αίματα από σφαίρες Σταματάκηδων. Το ίδιο σκηνικό βιώνει ξανά, μετά από πολλά χρόνια…

Έχοντας επιστρέψει από την Αυστραλία, προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Καλλιόπη, όμως, δε τους αφήνει σε ησυχία. Στέλνει τους άντρες της και πυροβολούν το σπίτι των Βρουλάκηδων. Ο εφιάλτης ξεκινά.

Η Αργυρώ αποφασίζει να μείνει στην Κρήτη. Ψάχνει για δουλειά σε ένα ξενοδοχείο και βάζει τη ζωή της σε μια τάξη. Για να τα καταφέρει όμως, πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό της. Έτσι, επισκέπτεται έναν ειδικό, για να τη συμβουλεύσει.

Η πρωταγωνίστρια δε θέλει να ξεπεράσει μόνο το τραύμα της με τους πυροβολισμούς, τις βεντέτες και τα όπλα, αλλά και να βρει μία λύση με τον Αστέρη. Ο απαγορευμένος καρπός του έρωτά τους ανθίζει όλο και περισσότερο…

Ο ψυχολόγος θα βοηθήσει σημαντικά την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός. Θα την κάνει να αφήσει πίσω της τον φόβο και να δει τη ζωή με θάρρος και τόλμη. Έχοντας πάρει την απόφαση να μείνει μόνιμα στην Κρήτη, πρέπει να είναι έτοιμη για όλα.

Μόνο που η ζωή της επιφυλάσσει σημαντικές εκπλήξεις. Η δουλειά της στο ξενοδοχείο θα φέρει ανατροπές, τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένειά της. Μάλιστα, το μυστικό της σχέσης της με τον Αστέρη είναι πολύ κοντά στο να φανερωθεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός Αργυρό