Σασμός – Πρόσωπο κλειδί τους κόβει την Φόρα

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς προβλέπεται να συγκλονίσουν, καθώς ένας νέος ηθοποιός εισβάλλει στη σειρά, ανατρέποντας τα δεδομένα. Η αφορμή για αυτήν την ανατροπή ξεκινά με τη θλιβερή αυτοκτονία της Μαρίας, μητέρας των Αντρέα και Τηλέμαχου, σε ένα από τα κτήματα της οικογένειας Σταματάκη.

Σασμός – Πρόσωπο κλειδί τους κόβει την Φόρα

Ο Ρούσσος, σχέση της Μαρίας και αδελφός του Βασίλη, αποχώρησε για τη Σουηδία μετά το τραγικό γεγονός. Ο έρωτας του Βασίλη για τη Μαρία δεν είχε επισημοποιηθεί, και έτσι η οικογένεια τον είχε παντρέψει με μια άλλη γυναίκα, γεγονός που οδήγησε τη Μαρία στην αυτοκτονία. Ο Αντρέας, πλέον επτά χρονών, αποφασίζει να εκδικηθεί τον θάνατο της μητέρας του. Ανακαλύπτει πως το κτήμα που έγινε η τραγική αυτοκτονία ανήκει σε αυτόν.

Ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να τον ενημερώσει, ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του, Μαριέττα, είναι άρρωστη και του κρατά κρυφή την πληροφορία πως ο γιος του, ο Αντρέας, διεκδικεί το συγκεκριμένο κτήμα. Λίγες μέρες αργότερα, ο Ρούσσος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, ανακαλύπτοντας προκλήσεις και μυστικά, που θα αποκαλυφθούν στον Σασμό. Παράλληλα, η Καλλιόπη αποκαλύπτει στον Αντρέα την αλήθεια για τον βιολογικό του πατέρα, με αποτέλεσμα να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ