Σασμός – Ποια είναι πραγματικά η Σάντρα;

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, τα γεγονότα θα συγκλονίσουν το κοινό. Ο Βαγγέλης θα αντιληφθεί την αληθινή φύση της Σάντρας, προκαλώντας του έντονο σοκ. Ο Τάσος θα εκμυστηρευτεί στον Αντώνη τις ανησυχίες του για τη σχέση της κόρης του με τον Χρήστο.

Σασμός – Ποια είναι πραγματικά η Σάντρα;

Ταυτόχρονα, ο εισαγγελέας θα ζητήσει από τον Γιώργο να παρακολουθήσει συνεχώς τη Στέλλα, προκειμένου να την προστατεύσει. Η Βασιλική μιλά ανοιχτά στην Αργυρώ για τις υποψίες της για τη Σάντρα και την ανησυχητική συμπεριφορά της έναντι του Αστέρη, καθώς και τις δικές της παραλείψεις. Σαφώς, θα επισημάνει πως αν χάσει τον Αστέρη, θα φέρει την ευθύνη μόνη της. Από τη μεριά της, η Σάντρα θα ζητήσει από τον Βαγγέλη να την συνοδεύει σε παράνομα καζίνο, καθώς είναι εθισμένη στα τυχερά παιχνίδια.

Το αίτημα αυτό θα τον σοκάρει, καθιστώντας τον επιφυλακτικό έναντι της. Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη, αφού αποκαλύψει στον Παύλο τις παγίδες του Αντρέα, θα αποφασίσει να αποκαλύψει στους γιους της την αλήθεια για τον Ανδρέα. Αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και θα οδηγήσει στην άφιξη του Ρούσσου στην Άνω Ποριά, με σκοπό να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εντοπίσει τον Ανδρέα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ