Σασμός – Πληρώνει γι’ αυτό που έκανε στον Πετρή

Σασμός – Τα επερχόμενα επεισόδια στη σειρά θα είναι συναρπαστικά και εκπληκτικά, με τη Θοδώρα και τον Γιώργο να βιώνουν μια σειρά από συγκλονιστικά γεγονότα. Το μωρό τους πρόκειται να χαθεί, και αυτό θα προκαλέσει έναν πολύ βαθύ πόνο στην Θοδώρα. Η Θοδώρα θα έχει την αίσθηση ότι αυτή η τραγωδία συνέβη εξαιτίας μιας αμαρτίας που διαπράχθηκε στο παρελθόν.

Σασμός – Πληρώνει γι’ αυτό που έκανε στον Πετρή

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ, η Θοδώρα θα βιώσει για ακόμα μια φορά την κατάρρευση των όνειρών της να γίνει μητέρα, καθώς θα χάσει το μωρό της. Τόσο αυτή όσο και ο Γιώργος θα συντελέσουν σε αυτήν την τραγωδία και θα νιώσουν ότι η γη χάνεται από κάτω τους. Μετά από αυτό το τραγικό γεγονός, η Θοδώρα θα κλειστεί στον εαυτό της, πιστεύοντας ότι έχει καταραμένη και ότι πληρώνει για τις πράξεις της στον Πετρή.

Η Θοδώρα θα εξομολογείται στον Γιώργο ότι αισθάνεται υπεύθυνη για το όσα συμβαίνουν και ότι πρέπει να αποκαλύψει την αμαρτία της στον κόσμο. Θα λέει, “Την αμαρτία μου την πληρώνω και δεν με νοιάζει να το μάθουν όλοι. Το κρατούσα τόσα χρόνια κρυφό και πλήρωσα με τον χειρότερο τρόπο.” Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος προσπαθεί να την πείσει ότι αυτή η απόφαση δεν θα βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων τους και ότι πρέπει να προχωρήσουν μαζί, αντί να αναζητούν εκδίκηση.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους μετά από αυτήν την τραγωδία; Αυτό παραμένει ένα ανοικτό ερώτημα, καθώς η Θοδώρα και ο Γιώργος θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον πόνο, την ενοχή και τις συνέπειες των επιλογών τους στο παρελθόν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να βρουν τρόπους να συνεχίσουν τη ζωή τους μαζί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος